lauantai 4. tammikuuta 2014

Talkkarin seksineuvonta palsta taas . . .

  Jälleen on pakko avata ns. Pandoran. lipas ja antaa yleispäteviä neuvoja:
Ensinsimäisessä tapauksessa on kyse "sen" pituuskasvusta:

Voiko penis kasvaa ihan aikuisiälläkin, kun käyttöä on riittävästi ja seksielämä on aktiivista?
Olemme olleet vaimoni kanssa yhdessä vähän vajaat 2,5 vuotta. Meillä on koko ajan ollut todella palkitseva seksielämä ( 1-3krt/vrk) Todella harvoin jää edes yhtä päivää väliin ilman yhdyntää. Nyt mieltäni askarruttaa eräs asia: Voiko penis kasvaa ihan aikuisiälläkin kun käyttöä on "riittävästi"?
Ikää minulla on kuitenkin 37v eli ei enää kasvuvaiheessa, pikemminkin päinvastoin. Se nimittäin näyttää arviolta 30 % pidemmältä ja suunnilleen samassa suhteessa paksummalta lepotilassa, ja viime kuukausina vaimo on sanonut muutaman kerran että tuntuu välillä joissain asennoissa hieman kipua koska tuntuu että "täytän" hänet kokonaan . . . 


  Talkkari toteaa seuraavaa: Kyseessä on näköjään entinen Nokian insinööri, kellä on nyt pakosti aikaa vertailla vehkeiden kokoja ja muijan reaktioita . . .  Eli lyhyemmän kaavan mukaan , ,  . kannattaa varmaan insinöörin lukea ihmisen anatomia uudelleen ja vaikka ta-vaa-mal-la . . .


  Ja siten nuori neito pohtii: Poikaystäväni on hyvin kokeilunhaluinen ja itse haluaisin myös kokeilla. Mutta omat kuvat itsestäni ja ajatukset etten osaa ja siihen liittyvä häpeä estävät minua kokeilemasta mitään uutta seksissä. Mikä avuksi? Kuinka saisin itseni rohkaistumaan?

Talkkari toeaa seuravaa: Autuaampi on antaa . . . eli turhaan pohdit asiaa, kunhan ehkäisy on kunnossa. Ja varsinkin, kun Talkkarin arvion mukaan poikaystäväsi on lienee varsinainen "siemenlinko"  . . .