lauantai 18. tammikuuta 2014

Viimeinen matka . . .

  Jokainenhan meistä lähtee viimeiselle matkalle, joku aikaisemmin joku myöhemmin . . . Julian kellossa vaan vieteri katkesi kesken elämän alkutaipaleen. Tosin kyseisen ihmisen elämässä tämä oli odotettavissa olevaa . . . sen verran kovaa oli meno ja kiihtyi vaan loppua kohden. Kesän "breikki" ns. ulkomailla . . . uskoo ken haluaa, oli vain hidastus kohti lopullista kohtaloa. Rakas paras sisko ei tosiaankaan ollut sitä glamourista seuraa, millä elämänmuutos olisi toteutunut . . .

  Mutta . . . jos perheen 6:sta jäsenestä 4 käyttää jotain mielialalääkettä, niin siinä suvussa ei taida olla dna kohdallaan . . . tai sitten pinnan alla olleet eri sukujen "ongelmat" tavallaan yhtyessään, puhkesivat "kukkaan" tunnetuin seurauksi . . . Mitä kylvää, sitä niittää . . .  Toki sanotaan, että nerouden ja hulluuden väli on, kuin veteen piirretty viiva. Mutta tuskimpa kahden vanhimman sisarrusparvessa voi koskaan sanoa tai mainita neroksi . . . Niin harhaista on meno ollut lienee ihan pienestä pitäen . . .

  Keveitä multia Julia, pääsit pois isosiskosi järjestämästä helvetistä . . . ei enään pillereitä, viinaa, huijatuksi tulemista tai parittamiseksi joutumista.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1504541_697388573624957_132160210_n.jpg

 Maasta sinä olet tullut ja maaksi sinä tulet olemaan . . . Aamen.