lauantai 11. tammikuuta 2014

Holokausti . . .

  Joku kansa, mikä on pystynyt "rahastamaan" ja "tuoteistamaan" holokaustin, vaikka he olivatkin vain yksi . . . mutta suurin osa siitä kärsineitä olivat toki juutalaiset . . . Ei puutu, kuin jo kuolleiden ja kuopattujen raatojen raahaminen oikeuteen Israeliin, toki malliin Otto Adolf Eichmann . . . välittämättä ylipäätänsä mistään kansainvälisistä sopimuksista tai laista . . . Toki "heillä" oli ja on olevinaan harhainen oikeutus kostoon . . .
  Mutta jos peilaa maailmaa, niin ei taida olla kansaa tai valtiota, kellä ei olisi jotain "hamapaankolossa" jotain kohtaan. Tosin niitä on pystytty "painamaan" historialliseksi teoksi ja "valitettaviksi" tapahtumiksi, eikä niitä "kosteta" enään 10:teen jälkipolveen asti. Josta taas voi ja alkaakin taas alkaa uusi kierre . . .

  Talkkari näet lukaisi äkkiseltään, että juutalaisille homoille ken tapettiin / murhattiin holokaustin aikana on tehty oma muistomerkkinsä . . . Siis voitaneeko tästä vetää sen johtopäätöksen, että muiden kansalaisten tai kansojen . . . mukaan lukien saksalaisten joukossa ei ollut homojo ? ? ?

  Mutta pienellä aasinloikalla päästään glamourisesti itse asiaan . . . Mia Mari Johanna luulee/ tuntee/ uskoo ja tietää asian olevan niin, että häntä ei ymmärretä oikein ja siwan- kassat vain ovat kateellisia . . . Ja Hänen Glamourinen Suuruus on saanut väärää kohtelua kansalta, sekä oikeuslaitokselta:kin . . .

  Talkkari siis odottaa yhteydenottoja mm. seuraavilta tahoilta: Supo, Mossad, FRA, Sapö, Fe, FBS, CIA, NSA, NRO, USSS, KNB, OSIO, Lentolaivue 14 . . . jne jne.