lauantai 4. tammikuuta 2014

Pihalla, ihan pihalla . . .

  Näköjään sittenkin voitaneen pitää totena sitä, että Mia Mari Johanna on "ulkomailla" vaikka jokunen aika sitten Talkkari kirjoitti muuta. Mutta syynä oli näemmä talkkarien salaseuran palkkaama uusi salainen asiamies, joka huijasi meitä ja teitä. No . . . kosto ja erottaminen ilman lomarahoja ja lopputiliä oli kauhea. Sen näkee sitten pääsiäisen aikaan, kun noidat lentelee luudillaan. Tämä noita tosin ei istu, vaan luuta törröttää sieltä mihin normaalisti aurinko ei paista . . .

  Joulun jälkeen tai sen aikana on glamourisesti Mia Mari Johanna suurella glamourisella (muodollaan) egolla saanut karkoitettua koko muun juhlaväen pois. Joten ovet on avoinna lääke- ja baarikaapissa. . . Eli oli aika muistella glamourista totuutta, aikaa ennen  . . . melkein Miamiseen (Marokon kautta) muuttoa (Ruotsi) . . . Ja Urban mm. jatkaa joulu ja/ tai talvilomailuaan hamaan tulevaisuuteen . . . kuulemma.
   Siihen mihin tämän Talkkari perustaa, on ääkkösten puuttuminen tollukkatanssijoiden sivustolla . . .  Luultavasti Mia Mari Johanna siis käyttää äidinsä, tuon Upsalan savolaisen kauneuskilpailun voittanutta ekonomin tietokonetta (toivottavasti ei Nordean pääkassan ??? vaan ikiomaa).
  Mia Mari Johanna on jälleen nähnyt näkyjä lääketokkurassaan (ties monennen kerran) että rakas- paras sisko on antanut kuolemattomia neuvojaan: "Johanna, tiedan etta olet vahva ja sina kylla jaksat! Nayta ihmisille mihin sina kykenet! " . Ja edesmenneen siskonsa tahtoa noudattaen, niin tosiaan tulee tapahtumaa . . . Talkkarin täytyy kyllä käydä tarkistamassa vetonsa entisen ESSO:n baarissa ja laittaa pari uutta vetoa vetämään. Niistä sitten myöhemmin, kun kertoimet on kohdallaan.