perjantai 10. tammikuuta 2014

Rattijuopumuksia . . .

  Talkkari muistaa monia julkisuuden ja ns. julkisuuden henkilöitä, jotka ovat jääneet ratista kiinni. Joillain se on ollut harkinnankyvyn tai laskentaidon puute ja jollian se on vaan lähtenyt lapasesta, mutta joillakin se on ollut aivan yks`hailee . . .

  Tässähän taannoin kesällä Mia Mari Johanna "jäi" kuulemma glamourisesti rättärin ratista kiinni. juopuneena. Ja seuraavana päivänä sitten hetken odoteltiin "orkesteria" oikeudenistuntoon. Silloin luultiin alkuun, että tuhdein Tukiainen olisi ollut rättärin ratissa, mutta Woman`s Mc:n yksi pääpiru, tuo keskustan vaaliehdokas (tavannut sentään Vanhasen) Jarna . . . ööö sukunimi mikä lie nyt, pilleripäissään tuli todistaneeksi muuta oikeussalin ulkopuolella . . .
  Ja kun kuulemassa oli yksi oikeuden palvelijakin (palkattu tosin) niin, Talkkarin tietojen mukaan asiasta on aloitettu glamourisen raskas rikostutkinta. Eli, lyhyesti virsi kaunis: Ei se tukevin ihan aina puhu lööperiä, vaan toista ollaan viety (vain tässä tapauksessa) kuin vierasta sikaa, ei sentään minisikaa . . . siis rättärin hyppiessä väärään paikkaan Riihimäellä, väärään aikaan  . . . pannaan syy jollekin muulle . . .
  Mutta järjestäytyneiden rikollisjengien tapaan, Jarna (sukunimi, mikä lie nyt) ei tunnusta mitään . . . perinteet kun velvoittavat, mutta . . . jokus se ketteräkin kaatuu, vaikka pilleriin.

  Toki poliisi T/Paateron tapaan tutkii tai hutkii ja syyttäjä tekee omat ratkaisunsa, mutta viimeisen niitin iskee tuomari, viimekädessä hovissa . . .