torstai 2. tammikuuta 2014

Vedonlyönnin tuloksia . . .

  Talkkari taisi taas vähän tienata rahaa, joka lahjoitetaan tulevaa lastensairaalaa varten. Eli ei jaksanut itse glamourinen suuruus (vain painonsa puolesta) pitää turpeaa turpaansa kiinni, vaan on myynyt joitain osioita (ensialkuun) edesmenneen siskonsa hautajais- järjestelyistä tietylle tunnetulle taholle. . . Hautajaisissa esiintyy ruotsalainen muusikko, joka on tehnyt kappaleen tilaisuutta varten. Jasmine on koonnut vanhoja valokuvia, jotka hän näyttää diaesityksenä, Johanna paljasti.
  Ettei vaan homma luisuisi käsistä, kuten Britaniassa taannoin kävi että salakuunneltiin julkkisten puheluja . . . että saatiin kunnon uutisia julkaistua. Ei auttanut Rubert Murdoch:in miljardit, kun viimekädessä viranomaiset laittoivat lapun luukulle . . .

  Aikoinaan kyseinen kioski teki kunnon flopin, kun meni julkaisemaan Lordin siviilikuvan . . . vaikka toinen nimenomaan oli ja nykyäänkin haluaa pitää yksityselämänsä yksityisenä. Silloin some:ssa boikotoitiin asiaa mm. kääntämällä painokelvoton julkaisu väärinpäin kautta Suomen ja onnekseen ei tapahahtunut mitään meilenosoitusta kioskin luona. 
  Lie monen mielessä on tehdä samanlainen kampanja uudestaan . . . Eli, hyvää päivää kirvesvartta.