perjantai 24. tammikuuta 2014

Sairastumisia.

  Edesmennyt rakasparas siskohan parani 70% keuhkoveritulpasta Mia Mari Johannan mukaan, rukousten ja taitavan terveydenhuolto henkilökunnan mukaan. Glamouriset rukoushetket eivät sitten kantaneet 1 luokan diapeteksen paranemiseen, saatika sen säntilliseen hoitamiseen . . .

  Talkkari sai eilen illalla viestiä, että Tukiaisista tuhdein olisi joutunut Haartmanin sairaalaan saatuaan psykoosin. Eli nyt jälleen varmaan korkeimpia voimia koetetaan saada apuun, lie Pappamuratti kristillisempänä suvussa on alkanut etsimään sopivia sitaatteja ja rukouksia raamatusta . . . manatakseen pahan hengen ulos esikoistyttärestään . . .

  Vaarallinen sana tuo psykoosi on, Talkkari näet vähän vaan taas rääkkäsi intenettiä ja sieltähän tulla tupsahti kansankielisesti sana MIELISAIRAS sana . . . Siis hullu mikä hullu.
>>> Psykoosi on vakava mielenterveyden häiriö, jossa henkilön todellisuudentaju hämärtyy ja vääristyy usein karkealla tavalla siten, että henkilöllä on huomattavia vaikeuksia erottaa tosi epätodesta. Termiä psykoosi käytetään psykiatriassa usein synonyyminä termille mielisairausPitkäaikaisista psykoottisista sairauksista tavallisin on skitsofernia, joka johtaa usein työkyvyttömyyteen. <<<
  Mia Mari Johannna vaan on glamourisesti maallistanut vakavan sairauden samalle tasolle, kuin jonkun flunssan tai nuhakuumeen . . . Tai sitten kyseessä on "nappien" hakureissum, kun muut kanavat saada niitä ovat sulkeutuneet tai meikkipussukassa ei ole valuuttaa . . .

  Talkkari palanee astialle, jos kuulee lisää kolleegoilta sairaalasta tai talkkarien salaseuran salainen agenttinoviisi saa tietoa lisää . . .