keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Eliittikumppani . . .

  Talkkarikin on tavallaan etsinyt sitä heikompaa astiaa netin kautta kauan sitten. Haavin jäi . . . tai Talkkari jäi erään naisen haaviin ja loppujen lopuksi aina avioon asti. Hyvä vai paha, jälkipolvet sen sitten kirjoittavat. Talkkari tosin otti ja lähti sen akan luota, kun tämä hyväkäs alkoi eräässä jääkiekkomatsissa kannustamaan muuta, kuin Suomea. Nyt on jo jokusen aikaa Talkkari ns. sinkkuna ja vapaana, kuin taivaan lintu. Vapauden lisäksi jää suunnattoman paljon enemmän rahaa harrastuksiin, kun akka ei tarvitse elättää. . . . Ei etsinyt itselleen mukamas elättäjää ja eikä lapsilleen isää . . . ja paskat.

  Talkkarin tapauksessa kuva kyllä melkein vastasi todellisuutta . . . Mutta paljon on sellaisia ihmisiä, joiden kuvat ovat ilmoituksissa jostain hamasta menneisyydestä. Tukiaistenkin siskokset ovat jossain jenkeissä toimivalla tyrkyllä olleet vuodesta, miekka ja kilpi . . . ja tässä sen toisen ja hennomman siskoksen ilmoitus:
http://www.modelingpage.com/mypage.cfm/ID/4544

  Tuhdimpihan on kailotellut miehen puutetta, mutta taitaa nykyinen "kuuluisuus" olla jonkin verran pahasta . . .
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCNaOkeGdsj2OaqOyhIbRcb4gWCjQinKl_jwPXUk5QO94h15Jr_LOumcfEV_kg5eGMid74PhWnpQDXBv9pWdnCqCRuIE0p6yFOiAKBiW-PthXChm_OE9rP4IPeVckkFJIElQWVDC4taI7b/s1600/Johanna_Tukiainen.jpg
eli paljon on pillereitä popsittu ja viinaa vedetty, sillä jos tällaisen kuvan nainen olisi tyrkyllä, niin Talkkarikin voisi mahdollisesti lähteä treffeille . . . kun ei ollut vielä tietoa pääkopan ongelmista:
http://www.dollsdancers.fi/gallery/img/6/JOHANNA%205JPG.jpg

  Ja kerta Tuhdimpi ainakin etsii sitä Miamilaista miljonääriä, niin haku pitäisi jättää Elättikumppanien sivustoille . . .  ei Eliittikumppania etsivien ihmisten sivuille. Rehellisyys ennen kaikkea, totta kai.