maanantai 6. toukokuuta 2013

Missi"skandaali" numero 1.

  Ja eilen Suomi sai taas uuden ja kauniin missin, jolla pitäisi olla kaiken mahdollista tulevaisuudessa. Mutta onko jo alkumetreillä homma levinnyt käsiin ? ? ?
  Siis ei itse missi ole tätä "kohua" järjestänyt, mutta tuunetusti sukuhan on pahin . . . Aika kummalliselta kuullostaa äidin, Marketta Hintsan on ammatiltaan opettaja, ihmettely omasta aviosäädystään . . . http://www.iltalehti.fi/viihde/2013050616980378_vi.shtml Eli pajatso on melkein ensimäisellä kolikolla tyhjennetty . . .

  Talkkari vähän visio asiaa yhdeltä kantilta: Marketta- äiti pamahtaa paksuksi vanhoilla päivillään, niin herää se legendaarinen kysymys . . . Kuka on juridinen isä ? ?  Automaattisestihan isä on se henkilö, joka on lapsen äidin aviomies. Menee vähän tupakkaa ja hintsusti enemmän yhteisunnan varoja, kun siittäjä  saadaan isäksi, jos saadaan.
  Mutta, kun isä urheilulääkäri Aki Hintsa on ollut niin paljon lietsussa maailmalla, herää epäilys että olisikohan . . . sittenkään Aki kaikkien tai edes jonkun 3:sta isä. Toisaalta, kun mies on lääkäri, niin ihan perusopinnothan pitäisivät olla vieläkin hallussa mm. naisen ovulutiosta ja raskauden kestosta.