torstai 23. toukokuuta 2013

Kesäkauden avaus. . .

   Taas on se aika käsillä, kun talkkarien salaseura avaa kesän luonnon helmassa jossain päin Suomea. Viime vuonna Talkkarin hataran muistikuvan mukaan se pidettiin Nuuksion korvessa. Tämän vuoden paikkaa ei ole vielä lienee päätetty, mutta tieto kyllä kiirii osallistujille salaman nopeudella, kiitos nykytekniikan.
   Pietarinkadun Pera on tiputettu pois juhlatoimikunnan jäsenyydestä, kun hyväkäs otti ja meni ehdottamaan Tukiaisten ottamista mukaan retkelle. Perustelut olivat kyllä tavallaan kohdallaan, sillä Tuhdimpi Tukiaisista on nähty sammuneen Herttoniemen kartanon kukkakedon keskelle. Eli jonkinmoista orjentoitumista on luonnon keskellä oleilusta. Ja sentään asia uutisoitiin Seiska Liven sivuilla, hyvällä maulla totta kai.
  Osin myös syynä idean, huonon sellaisen tyrmäämiseen oli, että mukaan olisi varmaan ripustautunut olkalaukkunsa kanssa stylistikampaajahomokihlattupoikaystäväassistentti, toisaalta Westendin Svantte olisi saanut vertaistaan seuraa . . . Sekä mahdollisesti olisivat alkaneet syömään sieniä päihtymistarkoituksessa, jos viinaksia ei olisi tarjoiltu.

  Nuorempi ja ei niin tuhti Tukiainen on myös kera isänsä käynyt aikaisemmin kyseisellä alueella " Japanilaisessa puutarhassa" . . . Talkkari kyllä ymmärtää, että likka on vähän pipi päästään ja paikat yms. muut asiat menee sekaisin . . . sitä sen 1- luokan diabetes varmaan tekee . . .
  Banzai- Pate Roihuvuoresta tosin ilmaisi, että se oikea Japanilainen puutarha sijaitsee tarkalleen osoitteessa Roihuvuorentie 12- 16. Pate näet aikoinaan löi päänsä ja alkoi harrastamaan kaikkea Japaniin liittyvää . . . Eli tieto on oikea, tosin kuin Kooman ja tuhdimman selostus kukkaapatiisissa käynnistä.
  Mukaan oli tarttunut tuhti kimppu kukkiakin, tottahan toki vain Tukiaisilla on tällainen glamourinen omankäden oikeus suotu.