tiistai 21. toukokuuta 2013

Turhin julkkis . . .

  Talkkari viikonlopun ratoksi alkoi taas kaivamaan internetin ihmeellisestä maailmasta Suomen uusinta turhinta julkkista. Ja syy oli siihen vain ja ainoastaan hävitty lätkämatsi . . . kas kun siinä pienen suutahduksen vallassa, lähti televisio parvekkeelta ulos "ulkoilemaan" . . . 

  Joten oli aikaa kaivaa arkistoja ja kas, missit olivat melko hyvin edustettuina, peräti 3 missiä. Matti "the Etukeno" Nykänen on kruunamaton kuningas 3:lla valinnalla ja melkein kruunamaton kuningatar on taasen 2:lla arvonimellä varustettuna . . . itse Glamourinen Johanna Tukiainen, tutummin nykyään vaan Tuhti. Viime vuoden tekosistaan vaisun vastuksen antoi Marttina "salarakas" Aitolehti, jolla on glamourinen titteli tullut saatua vuonna 2009. 

  Famous for being famous, suomeksi ”kuuluisa siitä että on kuuluisa . . . kas siinä pulma, miten asiaa käsittelee . . . Sillä ennen internettiä palstamillimetrit tai lööpit ratkaisivat. Nykyään kun tuppaa olemaan kaikenlaista formaattia liikkeellä ja amatöörit syövät papparazzien leipää . . . olemalla oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kuten tässä napatussa kuvassa:
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/559373_4050629058855_1228470923_n.jpg

  Vuoden 2013 Turhimman Julkkisen  tittelistä ei lienee kiistaa (Edellisen vuoden Turhin Julkkis valitaan aina seuraavan vuoden aprillipäivänä eli 1. huhtikuuta.) . . . Ellei joku hyväkäs vedä kalkkiviivoilla ohi, kuten kävi vuonna 2012 . . . sattiumoisin läheltä politiikkaa tällöin liippasi, eli Nexar Antonio Flores tuo vihreiden kansanedustaja Pekka Haaviston "peitsitaistelija".
  Tosin alkuvuoden meriitit ovat sen verran kovat Tukiaisella . . . siis sillä tuhdimmalla, että vaikeaa on ohittaa, myös kokonsa puolesta . . . kenenkään . . . yrittäjiä sentään on.