keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Jailhouse "rock"

  Ainakin yksi "julkkis" on joutunut taipumaan epäoikeudenmukaisen oikeuden langettaman tuomion toteutumiseen . . . herra Peter Fryckman, tuo Etelä- Afrikan Kapkaupungista ja vieläpä loistokasinon pysäköintialueelta kiinni saatu talousrikollinen, tosin jotain muistakin on tuomioita napsahtanyt. Sentään mies aikoinaan kuunteli madonluvut selvinpäin ja sitten vasta katosi maailmalle.

  Itse suuruus (painonsa puolesta vain) J.M.M Tukiainen on jälleen päättänyt glamourisesti jäädä pois oikeuden istunnosta. Omassa mielikuvitus- etukäteisoikeudenkäynnissään on tämä pullukka päättänyt olla syytön, joten mitään oikeudenkäyntiä ei tarvita. Eli kuviitteellinen Force majeure iski ruokamyrkytyksen muodissa ja toki glamourisesti syynä olivat osterit ja simpukat . . . totta kai.

  Tosin viranomaiset ovat toista mieltä, sillä eilinen Viking Amorellan törmäys Turussa ei tainnut olla vain arviointivirhe . . . Liene oli kapulle tullut viesti, että itse glamourinen suuruus (vain painonsa puolesta) tullaan siirtämään Suomeen hänen kipparoimalla laivalla. Oli siitä kapu, joko hermostunut ja tullut laituriin liian kovaa tai sitten ihan tahallisesti yritti rikkoa paatin . . .
  Sillä olisi siinä matkan aikana joutuneet hitsarit helveinmoiseen hommaan isontaa laivan putka sopivaksi Tukiaiselle tai sitten kapu katsoi, ettei laivan resurssit olisivat riittäneet puitteiltaan miellyttämään glamourisesti. Talkkarin saaman tarkistamattoman tiedon mukaan perämies oli heittänyt kuvaelman ilmoille, jossa Tukiainen olisi esiintynyt kapun hytissä glamourisen HelloKittykarkkirintaliivinauhatanssin . . .