keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Koiruuksia . . .

 Telkkarissahan pyörii sekoilusarja Duusonit tuli taloon, jossa pannaan perheiden elämä enemmän tai vähemmän sekaisin. Talkkari onkin visioinut, mutta samantein hylännyt ajatuksen että Duusonit vierailisivat Jollashovissa Glamouristen Tukiaisten perheen luona. Siellä kun meno on jopa sekopäisempää, kuin konsanaan itse ohjelmassa. Tosin Duusoneilla on kokemusta sian Britney:n käsittelystä, silloin joskus . . . Ja pojilla taitaa olla kokemusta myös Miamista, muusta mantereesta puhumattakaan. Ja ajatuksen hylkääminen tapahtui ihan alkumetreillä . . ei sentään Duusonitkaan ole niin hulluja . . .

 Glamourisesti sekaisin oleva Mia Mari Johanna on taas väläytellyt sitä korttia, mitä tytöt tai naiset tahallisesti käyttävät . . . kun ei halutunlainen flaksi käy miesrintamalla. Nyt on sitten vilautettu raiskaus- korttia Lahna- bileiden tiimoilta . . .
  Miesten- kielikuvassa "lahna" tarkoittaa naista, joka vaan makaa kun miehen kanssa suorittaa sukupuolista kliimaksia. Tukiaisten siskoksista ei parhaalla kuvitelmalla saa lahnaa aikaiseksi, joten Talkkarin on palattava kielikuvaelmassaan joko jokinorsun tai sitten ryhävalaan käyttöön.

  On oltu siunatussa tilassa, kuoltu melkein malariaan, rakas sisko sairastunut 1- luokan diapeettekseen ja rukouksen voimalla selvinnyt noin 70 % keuhkoveritulpasta, sekä myös ruokamyrkytystä podettu, tyrmäystippoja saatu, sekä tämä viimeisin väite raiskatuksi tulemisesta . . .

  Niinhän se ilotyttökin aamulla meni poliisiasemalle tekemään ilmoitusta, kun huomasi sen satasen olevan väärennetty . . . 

  Talkkari tässä jokunen päivä sitten kysyi elämän kolhimalta alkoholistilta, että panisiko hän jompaakumpaa Tukiaista . . Mies otti ja alkoi oksentamaan . . .