torstai 2. toukokuuta 2013

Vapun jälkeiset.

  Talkkari ajatteli taas viettää rauhallisen vapun, tällä kertaa lastenlasten seurassa. Sillä onhan noita juhlia juhlittu, mutta nyt vähän viisaamapa ja vanhempana Talkkari on jättänyt moiset rilluttelut nuoremmille. . . mutta tämä vappu ei kyllä unohdu. Siinä pikkuisten kanssa leikkiessä piilosta, Talkkari könytsi keittön pöydän alle piiloon. Lasten isä oli jostain syystä teipannut löydän alle tämän kuvan: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/396833_422892484473220_660526772_n.jpg
  Siitä pelästyneenä Talkkari nosti päätään ja samalla yritti siirtyä mahdollisimman nopeasti wc:n yrjölle. Mutta siinä kiiressä Talkkari sitten kolhaisi päänsä ja sitten tarvittiinkin lanssia . . . Oli kuulemma vanhempi tenava mennyt kielloista huolimatta jatkuvasti pöydän alla, joten isä oli keksinut oivan pelottelukeinon.

  Lienee "Jollashovissa" on myös sitä vappua vietetty, tosin se on väliaikaisesti siirretty ruotsiin jonkin onnettoman reppanan riesaksi, kas kun glamouri vaati jotain muuta, kuin matkustajakodissa asumista. Talkkaria on myös lähestytty kirjeellä, liekö oikein itse suuruus (painonsa puolesta) ollut asialla. Esmeralda on kuulemma siunatussa tilassa ja voisi ennakkovarata koiranpennun . . . ja hintaa homma kustantaisi luokkaa 1000 euroa ja etukäteen tietysti . . . Mutta mitä sitä Talkkarikaan alkaa kusta vastatuuleen, ei kiinnosta sekarotuiset ja hintakin on suhteeton verrattuna painoon, siis koiran painoon. Oli kirjeessä yksi täkykin . . saisi yhden ilmaisen glamourisen Hello- Kittynauhatanssin kera homoseksuaalikampaajastylistiltä . . .

  Talkkari kyllä sairralareissun jälkeen pääsi tuulettumaan ja päässä oli omanlaisensa valkonen lakki . . . . tai edes hyvällä tahdollakaan sitä sidettä ei voinut sanoa sellaiseksi. Tuli siinä entinen kolleegakin vastaan ja tämä oli näemmä käynyt koulut loppuun ja suorittanut valkolakin . . .Tosin jos totuutta puhutaan ja kirjoitetaan . . vale- ylioppilashan tuo on vieläkin.. Kuulemma samanlaista itsepetosta on Julia, tämä vähän laihempi mutta sitäkin hitaampi on myös harrastanut tänä vappuna . . .