tiistai 14. toukokuuta 2013

Tipaton . . .

  Talkkari on kuullut sellaisen sanonnan tai hokeman; Ettei tippa tapa ja ämpäriin ei huku. Mutta niin monasti maailmallakin kyseinen hokema on tullut todistetuksi vääräksi. Ja ainakin Irwin on rykäissyt sanonnasta kappaleenkin. http://www.youtube.com/watch?v=leSS06OhXDI 

  Jotenkin Talkkaristakin tuntuu siltä, että Glamouriset Tukiaiset ovat ottaneet ohjenuorakseen kappaleen sisällön, toki kristillisen pitkän kaavan kautta, totta kai tyylillä.
 Lahnabileiden jälkeisiä on sitten vieläkin setvitty, mutta juristi / asianajaja / lakimies on kuulemma vaihtumassa, ei tosin Tukiaisen määräyksestä, vaan ao. henkilön omasta ja hartaasta toiveesta. Kumminkin laki suojaa syylliseksi epäiltyä, eli jostain täytyy löytyä . . . se rohkea . . .  Sillä taas taitaa tulla asiaa oikeuslaitoksen suuntaan. Keikka oli kuulemma mennyt pieleen, koska joku hyväkäs oli laittanut tyrmäystippoja Johannan juomaan ja vielä oli antanut ns. isän kädestä turpaan . . .
  Saadun datan perusteella kumpikin Tukevat yht. + 200 kg olivat ympäripäissään ja vielä kun pesupaljussa pyöritään, niin lopputulos on helvetisti mustelmia. . . Kun kännissä koheltaa, niin tulee mustelmia ja ruhjeita.
  Tosin samalla taisi suoritettua kalttaus ja alapäänkin hygenia, sattumalta. Joskus jurrisellakin sattumalta onnistaa . . . Tosin kolleegoilta on tippunut tieto, että palju on täysin käyttökelvoton ja joudutaan kärräämään, ei kaatopaikalle vaan erikoiskäsittelyyn . . . 

 Talkkarin eräs tuttu on mielenterveys- ja päihdehuollon puolella töissä ja yksioikoinen diagnosi oli: Jurrinen ja/tai nappeja vetänyt elää omaa harhaista maailmaansa ja vielä kun joku siipiveikko tällaisen ajatusmaailmaan vahvistaa, niin tällaisen harha on se ainoa oikea totuus . . . mihin uskotaan.