perjantai 17. toukokuuta 2013

Koiruuksia . . . taas.

  Talkkari tässä menneellä viikolla tapasi tutun pariskunnan, joka oli hankkinut itselleen koiranpennun ja ns. koirakuume iski myös Talkkariin. On siitä jo aikaan, kun edellinen koira oli ja toki muisto kultaa menneet. Oli keli kuin keli, niin pakkohan se oli koira viedä ulos tarpeilleen.

  Samalla muistui Talkkarille mieleen Tunkion- siskosten koirat . . .  Viljoa ei ole näkynyt . . . eräänlaisen "tapaturman" jälkeen . . .  jos sitä tapaturmaksi voidaan tulkita. Pentutehtaija Tukiainenhan tässä vapun kieppeillä kertoili, että Nassu olisi tuupannut Hilman paksuksi, eli tiineyden ensinmäinen kolmannes lienee koettu . . . 
  Talkkarin eräs pervo kaveri maalaili rakkauden hetkeä seuraavasti: Johanna ja Julia pienessä päreissään olivat päättäneet, että Nassun on saatava tussua. Joten Mia Maria oli pukenut Hilman päälle prinsessa- asun, että homma olisi näyttänyt glamouriselta . . . Ja tässä vaiheessa Talkkari ryntäsi huussin puolelle. Kun sitten hetken kuluttua Talkkari palasi huomattavan kalpeana takaisin, niin tämä pervo lopetteli juttua seuraavaan malliin: Tukiaiset olivat filmanneet koko kliimaksin ja ajattelivat tarjota sitä seven heveniin, olihan se kuvattu hyvällä maulla . . . totta kai. Ja taas Talkkaria kutsui wc.
  . .

Edit: päivitetty nimisekaannukset.