keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kalteritango ? ? ?

  Jännitys tiivistyy, sillä jälleen on Tukiaisen suvusta ja itse glamourisen suuri muovitukka- Johanna joutumassa oikeuden eteen huomisella. Johan kerran oli saanut jonkinmoisen virtuaalisen ruokamyrkytyksen ja ei ilmestynyt edellisellä kerralla oikeuden eteen. Kiivana käy vedonlyönti entisen Esson baarin peräkammarin poikien kesken. Tilanteessa on valitettavasti viranomais- aspekti mukana sekottamassa tilannetta, jos hakevat Tukiaisen kotoa istuntoon. Tilanne on tällä hetkellä: Ei mene istuntoon 68%, menee 22% ja viranomaiset hakevat 10%.

  Syylliseksi epäilty on syytön niin kauan, kunnes tuomarin nuija pöytään kopsahtaa . . . Tukiaisen glamourisen käsityksen mukaan heidän porukkansa ei ole koskaan syyllistynyt mihinkään ja kaikki on pelkkää panettelua, sekä asioiden väärinymmärtämistä, vaikka on tuomioita napsahdellut. Toden totta, vankilat kautta maailman ovat väärän tuomion saaneita tai toisten rikoksista tuomittuja täynnä . . .
  Tuhdimman Tukiaisen kannattaisi pyrkiä lukemaan oikeustieteitä, kun on vielä . . . oman kertomansa mukaan 4 L:n ylioppilas . . . ja tuomittu mm. rattijuoppoudesta, joka on ilmiselvä glamourinen meriitti.

  Talkkari on vähän pohdiskellut näitä oikeusistunnoistaan pakoilijoita Suomessa ja miten nämä saataisiin istuntoon sovittuna aikana. Miamissa ja muualla USA:ssa on jonkinmoinen palkkioiden metsästäjoukko, joka hakee vaikka väkisin rikoksesta epäillyn oikeuden istuntoon . . . Tukiaiset lienevät ovat ottaneet tämän huomioon, kun  . . . joskus muuttavat Miamiin, vähintäänkin mielikuvituksissaan.