perjantai 24. toukokuuta 2013

Penaalin tylsin kynä . . .

  Talkkari on tässä yrittänyt arpoa ja laittaa järjestykseen glamouristen Tukiaisten tyhmintä jäsentä. Tokihan kritterejä on monia, sekä asiaa pohtia monelta kantilta ja vielä varmemman vakuudeksi, piti oikein tietäjiltä kysyä eli entisen Esson baarin kantaporukalta. Eli lyhykäisyydessä listaus oli seuraavanlainen:

  Isä, tuttavallisemmin pappamuratti (Markku) Upsalan ekonomeja tsm.  on Talkkarin muistin mukaan luonut uraa mainosalalla ja tehnyt nappikauppaa lisäravinteilla . . . ja viimeisempänä tuloksen on ollut sitten sakkoja lääkeaineiden laittomasta tuonnista tuloksena . . . 
  Äiti, (Maria) myöskin koulutukseltaan Upsalan ekonomeja tsm. On kuulemma työskennellyt Nordealla, lienee joukon täysipäisin . . . mutta epäonnistunut (katso alla perusteluja) lasten kasvatuksessa . . . ainakin alkupään tuotosten kanssa.
  Vanhemmat muuttivat vuonna 2004 Ruotsiin, kun alla olevista 2:sta vanhemmasta sisaruksista alkoi tulla ns. julkisuuden henkilöitä . . . omalla taatulla tavallaan.

  Mia Maria Johanna, tuttavallisemmin mm. ryhävalas, Tunkki jne. Ainakin Suomen viihdetaiteen eittämätön pohjanoteeraus. Pullahti pinnalle lopullisesti vuonna 2008, kun Ilkka (Ike) Kanerva meni vanhanaikaiseen tekstaillessaan  Johannan kanssa . . . joutui eroamaan ulkoministerin paikalta. Ei ihan mallia Clinton vs. Lewinskin tapaan . . . kun ei edes sormella päässyt koittamaan. Talkkarille toimitettujen todisteiden mukaan harjoittanut myös ns. maailman vanhinta ammattia, sekä toiminut jonkinmoisena  madamena mm. pikkusiskolleen. Tekee glamourista HelloKitty- nauhatanssishowtaan. Nykyään ei omasta mielestään ole lihava, eikä päihderiippuvainen sekakäyttäjä ja 4 L:n ylioppilas.
 Julia, tuttavallisemmin Kooma. Lempinimi lienee pohjautuu hitaaseen järjenjuoksuun ja haaveiluun entisistä "hyvistä ajoista" Miamissa siskonsa kanssa. Myöskin toiminut maailman vanhimmassa ammatissa . . . Sairastaa erittäin vaarallista 1- luokan diabetesta, parantunut rukouksen voimalla 70 % keuhkoveritulpasta. Sairaalassakäynnit noin viimeisen vuoden aikana noin 1 krt / kk.
  Jasmine, sisaruksista nuorin ja kaunein. Lienee otattanut silikonit, isosiskojensa innoittamana . . . nuori kapinallinen, joka on uskaltautunut arvostelemaan isosiskoaan vastaan, julkisesti.
 Joel, lienee joukon terävimmästä päästä ja on isosiskojensa toilailujen takia julkisuudessa satunnainsesti. . . poika parka . . . kaverit voi valita, muttei sukua.


  Näin äkkiseltään vielä menee tuumailun puolelle, ketä tästä perheestä on se ns. penaalin tylsin kynä . . . Talkkari lähtee viikonlopun viettoon ja tummailee siinä ongella ollessa tätä pulmaa.