sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Paljastuskirja . . .

  On se jollain tasolla Talkkarinkin uskottava, että jotain suurta pitäisi tapahtua kirjarintamalla. Mutta onkohan tuo kirja täyttä paskaa vai kirja tehty asiallisesti täydestä paskasta ? ? ?  Paljastuskirjojahan on kirjoitettu maailman sivu ja eipä ole poikkeuksellista, että elävästä elämästä sellainen tehdään . . . kunhan jutun juurta löytyy tarpeeksi. Tapaus Bill Clinton on hyvä esimerkki tällaisesta . . .

  Glamourinen suuruus on aiheuttanut ja taatusti tulee aiheuttamaan niin pahennusta, kuin myötähäpeää ja jutun juurta. Siitä asiasta Talkkarikin on varma ja kun siihen lisätään vielä pikkusisko niin taattua on turina tähtitaivaalla, jää jopa uusi tuleva missi toiseksi. Mutta tuleekohan kirjaan tai pokkariin mitään uutta, mistä ei kansa ole jo tietoinen  ? ?  Ja onko vain ja ainoastaan mehukkaimmat jutut ja tekemiset laitettu opukseen ? ? Tuskimpa, sillä Talkkarillakin on vielä tietoa ennen vuotta 2008 tapahtuneesta onnettomasta tekstailusta . . . 
  Oikeastaan kansan on kiittäminen 1990- luvun loppupuolen lamasta ja siitä johtuneista supistuksista mm. varttihullujen hoidossa . . . Onhan yleisesti tiedossa, että itse suuruus (painonsa puolesta) ja pikkusisko syövät mielialalääkeitä, kuin pikkulapset karkkia karkkipäivänä. 
  Eikä ole väheksyminen internetin vaikutusta tällaisen itseriittoisen pyrkyrin onnistumisessa päästä melkein huipulle . . . tai siis Talkkarin tulkinnan mukaan itsesensuuri toimittajilla ei ole kehittynyt samaan tahtiin . . . yhdellä napin painalluksella ja se leviää välittömästi ympäri maailman.

  Talkkarikin voisi heittää: Valkoisessa Talossa on vietetty orgioita, Ruotsilla on ydinase tai Venäjä palaa kommunismiin ja vanhan ajan tyyliin . . . Ei sen puoleen, yhtä epäuskottavia "uutisia" kuin Glamouristen siskosten muutto Miamiin ja sen rakastavan monimiljonäärin löytyminen . . . . ja kultalevyn saaminen uusista juuri äänitetyistä kappaleista kuuluisan ruotsalaisen ammattimuusikon kanssa . . .