torstai 30. toukokuuta 2013

Kakku.

  Ei taida hetkeen Tukiaisilla olla aikaa viettää Jollaksessa glamourisen suuria Cupcake tsm. juhlia . . . Kuten Talkkari arvasi, niin tänään oli vuorossa itse suuruus ( painonsa puolesta) ottaa ja käydä raatuvanoikeudessa, oli paikalla . . . näin talkkarin kollegan mukaan oli käynyt. Ja kuten arvata saattoi, niin uusintarikolliselle nakki napsahti ehdottomana, kolmas kerta toden sanoi . . . 60 päivää vankilaa.
  Samalla sai vähemmän tuhdimpi, joka siskonsa mukaan näyttää ruotsalaiselta miljonääriäidiltä tämä kungfu- mestari Julia, joutuu maksamaan 70 päiväsakkoa eli 420 euroa, 721 euron korvausmaksut sekä oikeudenkäyntikulut ja tällä kertaa ei sentään korkokenkä noussut korkeuksiin.

  Joskushan tällaisen pikkutuomion voi suorittaa yhteiskuntapalveluna ja oikeudessa voidaan tehdä päätös automaattisestikin . . . Ryhävalas kuulemma yrittää päästä jonon ohi soveltuvuustesteihin, missä ehdoton päihteettömyys on ensiarvoisen tärkeää . . . Talkkari ihmetteleekin, miten Tuhti- Tukiainen voisi iltaisin  heittää keikkaa, kun omansa kertomansa mukaan, siis ihan pakosti ammattitanssijan ammatin tuomana lisänä on siemalla asiakkaiden kanssa samppanjaa, tosin nyky- esiintymispaikkojen valkoimiin kuuluu vain halpaa kuoharia.

  Kuulemma paniikkihäiriötä pukkaa päälle, jos istumaan joutuu . . . mutta tarkalleenottaen: Kohtaus voi liittyä myös johonkin pelottavana tai ahdistavana koettuun sosiaaliseen tilanteeseen mutta voi myös esiintyä ilman ulkopuolista ärsykettä.
  Eli taas taisi tulla huti . . . olisi käyttänyt termiä: Klaustrofobia . . . Mutta lienee tavataan kumminkin hovioikeudessa, siellähän tuppaa heittämään kuperkeikkaa käräjäoikeuksien tuomiot . . .