maanantai 30. joulukuuta 2013

Porsaita oomme äidin kaikki . . .

  Juu, joulu tuli ja meni ja taisi jokunen sika säästyä kuolemalta, mukaan lukien yksi isompi ja yksi pienempi porsas . . . Eli, seuraavaa "veikkausta" odotellessa.

  Kummasti saasta tavallaan siirtyy paikasta toiseen, tai sitten omaan tapaan muotoillen plagioidaan toista. Eli aikoinaan ja jälleen yhden sairaalareisulta palanneena, glamourinen Mia Mari Johanna kuulutti kaikelle kansalle, että rakas- paras sisko Julia "Koomaksi" tituleerattu. Joka tosiaan lienee kooman kautta siirtyi ajasta iäisyyteen, olisi raivokkaiden esirukousten ja taitavan sairaalahenkilökunnan toimesta parantunut 70% keuhkoveritulpasta (muistaaksemme).

  Samantapaista soossia nyt vetää Jarna, tuo . . . tuo (ei uskalla enään mainita) on kuulemma parantunut tai oikestaan saanut eräänlaisen uudelleen arvioinnin MS- taudistaan, eli diagnoosi "purettiin" mutta lie lääkitys jäänyt epähuomiossa päälle.

  Mutta itse asiaan tavallaan, sillä "seven- heven" tai tuttavallisemmin "kirves- lehti" on taas käyttänyt kestojulkkistaan julhistamassa vuoden viimeistä numeroaan. On siinä lainattu tietokoneaikaa monesta paikasta, että etusivun kuvasta on saanut kelvollinen photoshoppaamalla . . . Mutta totuus ei pala tulessa, joten tässä viime ajoilta kuva, mikä kuvaa miten Mia Mari Johanna kohtelee fanejaan:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/408704_4765749022767_598310950_n.jpg

  Että, hyviä uusia vuosia kauhukuvia katsoessa . . .