perjantai 6. toukokuuta 2011

Edellisen kesäloman ja muun . . . tuotoksia . .

Tosiaan tarvitaan tietynlaista asennetta, jos jatkuvasti joukkoliikennettä käyttää. Eräitä muita vaihtoehtoja ovat toki yksinkertaisesti autottomuus, toki johtuen puolisosta. Jatkuva dokaaminen tsm. Aamusella huomasin, että taitaa olla Kirkkonummella AA-kerhon kokous, alan miehet vetivät siihen malliin hapanta naamariin kello 06.00 ap.
Ja kaikki kiitos veturinkuljettajlle tasaisesta kiihdytyksistä, luontevasti vaihtoi isommalle ilman nykimisiä, mutta jarruttamista voisi harjoitella kyllä lisää.
Ja sitten tiedoitus miehille, jotka etsivät puolisoa tai tyttöystävää. Eipä kannata paljon Kirkkonummen suunnalta tiirailla, on senverran huonoja vuosikertoja täällä suunnalla, mitä nyt katsoo ulkomuotoa. Ja varmuden vuoksi, jos vaimo lukee tätä, se ei todellakaan tarkoita sinua rakkaani, vaikka junaa käytätkin melkein päivittäin.

Vaimoakin täytyy tässä hyvitellä, jollain tapaa ja eipä taida ruusut ihan riittää. Ei pitänyt oikein ideastani, kun ilmestyin asemalle hakeakseni hänet kotiin, kuten aina. Ei vaan suostunut istumaan kottikärryihin, menee kuulemma maine kylillä. Eipä taida muistaa toissa lauantai-iltaa kun paikallisesta tulimme kotiin, minä aisoissa ja vaimo kottikäryissä kännissä retkottaen, kaikkea se viina teettää vaimolle.

Kaverikin soitti jostain päin suomea, ympäri päissään. Oli käynyt pieni eläinkolari, rysäyttänyt rusakon kanssa yhteen, josta poikkeuksellisesti matka ei jatkunutkaan. Se saatanan elikko oli silmänräpäys ennen kuolemaansa ajatellut harrastamaan kolmiloikkaa. Ensinmäiseen loikkaanhan se jäi, oli kuulemma katsellut snadisti nyrpeänä skodan maskista omia takajalkojaan. Tsekin ihmeen matkahan tyssäsi siihen, kun syyläri oli paskana ja nesteet pihalla. Ei sinänsä kaveri kyllä kehui jänispaistia, ei tarvinnut, kuin kaivaa valmiiksi paistunut jänö syylarista ja alkaa syömään. Eipä tarvinnut etsiä ruokapaikkaa, kun hinuria odottelivat. Oli sentään kohteliaasti suolestuksensakin rusakko hoitanut itse.
Varsinaista pikaruokaa, mäkkärikin jäisi toiseksi, sekunti pari mitä 100:n vauhdista pysäyttää ja kaivaa takakontista ruokailuvälineet, Bon Apetit.