perjantai 27. toukokuuta 2011

Salkkarit ja sun muut.

 Ainakin tänään Talkkarin perheessä vietetään jonkinmoista maansurua, kun kuulemma Salatut Elämät lähtevät kesätauolle ja samoin tekee kuulemma Kauniit ja Rohkeat. Hyvä vai paha, riippuen vähän miten ohjelmia tulee tiirattua. Talkkarin muorille on aivan turhaa soittaa, kun Kauniiden ja Rohkeiden esitys alkaa telkkarista. Talkkarin akka on vienyt salkkareiden katsomisen uuteen ulottuvuuteen, kahteen kertaan vähintään tulee viikon ohjelmat katsottua. Ja auta armias jos menet "nautintoa" häirisemään, penalttia tulee välittömästi. Istutetaan seuraavan päivänä nojatuoliin, sidotaan kiinni ja laitetaan tulitikut luomiin, etten saa silmiä kiinni.  
 Ensinmäisellä kerralla Talkkarilla rusahti paskat housuun, mutta nykyään akka-perkele pukee meikäläiselle damentia-vaipan ja alle laittaa vielä kumilakanan. Joten tässä piti taannoin hakea lääkäriltä todistus, että vielä täysijärkisiä ollaan.

   Talkkari kun on viekas, kuin Olvin kettu, niin olen salaa äänittänyt muutaman sadan osan verran Salattuja Elimiä tietokoneelle ja kun menojallat alkaa vipattamaan, miin muija tietokoneen ääreen katsomaan ja viereen kuppi riisiä ja vichy-pullo, menee siinä rattosasti vuorokaisi jos toinenkin, yhdeltä istumisella.