lauantai 14. toukokuuta 2011

Valmistautuminen huomiseen peliin . . .

 Tässä on sitten alettu tekemään huomista kisastudiota ja näemmä naapurikin on päättänyt pultata TV:n seinään kiinni, porailusta päätellen. Toisella naapurilla on emäntäväki lapsineen värkkäämässä evakkoon lähtöä, tavarakasasta päätellen.
  Ja soittokierros tutuille vain vahvistaa asiaa. Kaveri lähellä Lappeenrantaa on antanut seksikiellon tyttöystävälleen loppuottelun ajaksi, mitä siinä puhinan ja puhkumisen kera puhelusta ymmmärsin. Oikein pahaa teki kun kuunteli sitä hetekan ja muija vinkunaa, vaikka vain puhelimen välityksellä. Liekö huomisella pelin aikana otetaan taas peli käyttöön. 
 Melkeimpä maanpetoksellista toimintaa on harrastaa seksiä ratkaisujen hetkillä, ellei muija suostu kontilleen telkkarin eteen. Tuli muuten kyseltyä muijalta ja nyt palleaan sattu helvetisti ja vaikea on hengittää, eli se siitä kliimaksista tälläkertaa.
  Muutoin vielä täytyy viilata illan menyytä kohdalleen, toki makkaraa ja juomaa, mutta harkinnassa on vielä tönkkösuolatut muikut ja kilju, jallupulloa unohtamatta.

  Ja huomisen illan veikkaus; Suomi 5 - luuseri-Ruotsi 3, eli taas " se liukuu sisään" . . .