lauantai 14. toukokuuta 2011

Kikka 3, ilmaveivi.

 Kyllä nyt on reteetä olla suomalainen, kun Granlund tuo IFK:n ihmeteini teki maalin vastustajan maaliin. Tai oikeammin kyseisen maalin kohdalla ei voi puhua mistään vastustajista, vaan yliarvostetuista kukkakepeistä, joiden ohi Granlund, suorastaan surffaili.Ja livautti kiekon maaliin.
  Sunnuntaille täytyy siis varautua kunnolla, Ensinnäkin täytyy pultata telkkari kiinni alttiaan ja seinään, jos niin huonosti käy että hävitään. Toiseksi pitää hankia paljon juomaa, muttei sitä temppulientä. Sitä juodessa tulee aina mieleen tehdä jotain jäynää jollekkin ja yleensä se on kohdistunut rantaruottalaisiin naapureihin. Viimeksi nimittäin "lainasin" ponin läheiseltä tallilta ja vein sen heidän takapihalle syömään. Oli siinä pulinaa, kun aamusella näkivät elikon. Mutta jotain hyvääkin asiassa oli, sillä lantaa ei miehen tarvinnut sinä vuonna hakea hortenssiolle.
  Muija täytyy kyllä sitoa johonkin kiinni, ettei seilaa edessä kun ottelua katselen, liekö kumminkin lähtee vapaaehtoiseen maanpakoon äitinsä luokse Somerolle. Täytyy tässä vielä ruokapuolta harkita, kun grillikin on hieman huonossa kunnossa, sen "jytkyn" kälkeen.