tiistai 3. toukokuuta 2011

Pahan akseli ja vakoilua.

  Eilen näemme on sitten Usama BinLaden saatu vihdoin ja viimein hengiltä, Talkkarill ei ole suoranaisesti mitään tekemistä asian kanssa, vaikka roturealisti onkin. Tosin hieman epäilyttää, että alta vuorokauden olisi DNA- tunniste saatu täsmäämään. Talkkarin tekemän tarkistussoitto Miami CSI:n toimistoon Horatiolle, ehkä hieman hälvensi epäilyksiä, mutta vain hieman.
  Sillä juuri saadun tiedon mukaan Talkkari onkin myös tietämättään ollut palkaton vakooja USA:n hallinnolle, eli siis CIA:n kätyri joidenkin mielestä.
 Se helvetin Wikileaksin Assange on paljastanut tämän kaikelle kansalle. Että olisi tullut käytetyksi Facebookkia tähän tarkoitukseen. Ei nyt sentään, Talkkari on vain verkostoitunut ja heittänyt kepeitä kommentteja tutuille ja muille fb-kavereille. Mutta jos tämä on totta, niin Talkkarin varmaan täytyy pyytää jonkinmoista kertakorvausta jo suoritetuista fb-vierailuilta vaikka CIA:lta, ettei mene rahat sivu suun.
  Mutta Käteiselle tästä asiasta ei sitten SUPO: kaan ei saa kertota, sillä tuleva pääministerihän on rohkaissut yksityisyritteliäisyyteen, muistaakseni.
  On se rankaa, kun vakoilutouhut täytyy verhota seksisivustojen selailuiksi.