tiistai 17. toukokuuta 2011

Ihanaa Leijona ihanaa, vaikka tekee kipeää . . .

 Tuli sitten nöyryytettyä ruottalaiset ja oikein kunnolla. Liekö edellisenä iltana suoritettu nukkumaanmeno riitti. Idean sen sain Juha Vuorisen fiktiivisestä ? henkilöstä Juha Berg, joka peliä edeltävänä iltana lausui useampaan kertaan: Mats Sundin är homoseksual. Itse yritin vetää paremmaksi ja käsi vaimon (paljaan) rinnan päälle lausiun kovaan ääneen; Mats Sundin är gamla stollig homoseksual. Ja aamulla tuli sitten herättyä nenä kipeänä. Eli siis ennen peliä meikäläisellä teki kipeää, mutta mitäpä sitä ei kestäsi kullan vuoksi.
 Se miksi nyt vasta pääsen kirjoittamaan voitostamme, syynä on vain ja ainoastaan helvetillinen "kiire" töissä. Talkkari vain korkkasi yhden karjala-olut tölkin päätössummerin soidessa.

 Mutta annetaan vielä ruottalaisille ajattelemisen aihetta, sillä valokuidut menevät keski-eurooppaan Ruotsin kautta ja SAPO saa kuunnella ja analysoida kaiken datan, niin seuraavilla sanoilla tulee vähän hommia SAPO:lle. Eli PPK, Adbullah Öcalan ja vielä kaupaun päälle Olof Palme. 

 Sekä näyttää siltä, että talkkarin nuorimmaisellakin alkaa kasvaa aivot. ( ote fb kirjoituksesta)
Tukholmassa on huvipuisto nimeltä Gröna Lund. Huomenna se avataan klo 6 nimellä Gran Lund ja siellä on uusi uskomaton laite, nimeltään Ilmaveivi. 
 Jollei ole itse keksinyt, niin aika hyvin lainattu.