perjantai 6. toukokuuta 2011

Talkkarien salaseuran kevätkokous.

 Eli kun tässä on tavallaan tullut paljastetuksi ns. CIA- agentiksi, kun FB:tä käytän, niin viedään sitten tuhkatkin pesästä. Eli Talkkari kuuluu salaseuraan, josta on mm. rotaryt  tai vapaamuurarit ovat ottaneet oppia. Seuraan ei pyritä tai suositella, vaan ammattilaisten toimesta tulee käsky liittyä tai muutoin siitä kietäytynyt henkilö voi hankkia uuden ammatin ja helvetin moni on sen joutunut tekemään, Meillehän ei nimittäin vittuilla, edes kännissä.

  Tässä jälleen Uuudenmaankadun Pera oli seromoniamestarina, mutta taas homma meni pieleen. Piti tulla tasokas strippari tai siis eroottinen tanssija, mutta Tuksua yritti saada paikalle ja kuulemma hinnastahan ei se ollut kiinni, mutta tyytyminen oli varovaisen arvion mukaan talvisodan aikaan syntyneeseen neuvostoliittolaiseen naiseen. Toki "tyttö" yritti parhaansa, mutta menetyille vuosille ei mahda mitään, vaikka alkuperäiseltä ammatiltaan on ollut balettitanssijatar.
  Ja jälleen kerran Pera sai kyytiä, tosin tällä kertaa asialla oli Ruotsin suurlähetystön Håkan joka sitä kyytiä antoi, naisten wc:ssä. Eiköhän ukko ala oppimaan, mitä todella ME haluamme nähdä ja tuntea. Tosin jälleen kerran Pera on hankkinut uskomattoman määrän alkomahoolituotteita seuran käyttöön.
  Ja kun alkuun oltiin päästy, niin palkittiin parhaat talkkarit ja rankaistiin työhönsä epäpätevästi suhtautuvia. Tänä vuonna ei löytynyt yksittäin palkittavia henkilöitä, mutta risuja sai muutama seuraan kuulumaton tohelo. Kake Kankurinkadulta lupasi käydä paskomassa heidän postilaatikoon suoraan.

  Idearikkaan Isännöitsijän palkonto piti jakaa, toisen sai eräs seppä joka käski lakaisukoneen nostaa hiekoitushiekat hiekkakäytäviltä ja pihoita pois. No olihan sillä työllistävä vaikutus kaverille, tosin harjakset loppuivat alta-aikayksikön valmistajalta ja salaojat alkoivat pilkistää, joten homma oli siinä.
  Toinen hyväkäs sai palkinnon, kun nostatti ja hiekoitutti pihan ja kulkutiet tostakymmentä kertaa, ennenkuin lämpötila alkoi olla pysyvästi plussan puolella.

  Tähän palkintojen jakoon katkesi Talkkarin muisti, muistaakseni. Kotoa heräsin, mutta muijan reaktiota edelleen odottelen . . .