sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Rasismi ja torjunta

 Viikon hitti on rasismin torjunta ja tietysti Perussuomalaisten linjaus rasismista herättää taas tunteita. Joillain, ellei kaikilla ainakin Talkkarin mielestä menee puurot ja vellit sekaisin. Oikeastaan kommentoijat itse taitavat olla "sekaisin" . . .  Toki armas presidettimme tuo Muumimamman tapainen henkilö antaa oman osansa hallitusneuvotteluihin, rasismin torjunnasta kainolla toiveellaan.
  Nämä lukemansa ylivetäneet antavat ymmärtää positiivisen diskriminaation, jolla viitataan joidenkin ihmisten tai ryhmien erityiskohteluun. Että se tarkoittaisi myös vammaisia tai sotaveteraaneja. 
  Voi hyvät hyssykät, lienee Halla-aho tai Perussuomalaiset eivät niin tosiasiallisesti tarkoittaneet, mutta muut näemme halusivat ymmärtää, tai eivät ymmärrä lukemaansa.Voihan sitä näinkin yrittää politikoida.

 Rantaruottalaisten etuoikeuksia lienee ovat tarkoittaneet, mm. alemmat vaatimukset yliopiston pääsemiseksi. Vai pitäisiköhän rantaruottalaiseksi itseään kutsuvien statusta muuttaa niin, että he olisivatkin vammaisia niin ongelmaa ei positiivisesta rasismista olisi ? ? ?  Onhan sitä tässä tutkittu, että huonommilla arvosanoilla ylipäätänsä koulunsa päättävät.