perjantai 20. toukokuuta 2011

Tulevaisuuden toivomme

 Jälleen on paljastettu, että yo-kirjoituksissa ovat jotkut hyväkkäät yrittäneet käyttää vilppiä, päästäkseen läpi kirjoituksista ja saadakseen laitettu sen teurastajan-lakin päähänsä. Tosin sillä pienellä eroituksella, teurastajan lakissa ei ole lyyra-figuurilla tällättynä.
 Nämä vilppiä yrittäneet saivareet voidaan tulevaisuutta ajatellen jakaa kahteen kastiin, joko pääsee helvetin pitkälle tai sitten toiset pääsevät katkolle / huumevieroitukseen / vankilaan. Talkkari ei onnekseen ole ylioppilas, vielä ja onnekseen. Sillä turhaa on suvun tämän haaran tuhatvuotista perinnettä alkaa rikkomaan, juuri talkkarin kohdalla. Myöhemmät sukupolvet tehkööt miten parhaaksi katsovat.
 http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Yo-kirjoituksissa+enn%C3%A4tysm%C3%A4%C3%A4r%C3%A4+hylk%C3%A4yksi%C3%A4+vilpin+takia/1135266297964

 Ja tänään vaimon nuorimmanen on sitten syntymävuodeltaan ns. täysi-ikäinen, mutta vielä on matkaa ns. oikeaan aikuisuuteen.  Mutta kaikesta huolimatta ja siitä johtuen, JANI onnea 18- vuotispäivän johdosta.
 Ps. milloin me saadaan äitisi kanssa huoneesi meidän käyttöön ? ? ?