sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Kaikenlaista kikkailua

  Tässä taas jälleen kerran kavereiden kanssa on kiroiltu irtolaislain muutosta, kun ihmisellä ei tarvise olla fyysistä asuinosotetta. Sen monta kertaa, kun olisi pitänyt päästää ihminen asuntoonsa, niin eipä talonkirjoista löydykkään henkilön nimeä ja yleensä tallaisen hemmon sukupuoli on mies.

  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Turun+Sanomat+Tuhannet+el%C3%A4v%C3%A4t+ilman+osoitetta/1135266326732

   Talkkarillakin on tosiasiallista tietoa, että tukirahoilla todellakin kikkaillaan ja vieläpä tietoisesti. Kerrankin kollega ilmiantoi tällaisen luuserin ja laskelmien mukaan tämä perhe oli saanut aiheetonta tukea 20 000 markaa vuodessa. Sillä summalla olisi varmaan pystytty auttamaan joitain hetkellisesti pulaanjotuneita.
   Mutta paras tapaus oli, kun KRP oli kiinnostunut eräästä perheestä, kuulemma siinä kämpässä oli kirjoilla 64 henkeä. Vähän yli neliö per kirjollaoleville oli tilaa. Suorittavat oikein ison kaavan mukaisen kotietsinnän ja tulkkiakin tarvittiin . . . yllätys yllätys. Alueen huoltomiehen kanssa pystyivät kyllä kommunikoimaan afrikkalaisella aksentilla höystettyä suomenkieltä. Oli siinä kuhinaa,, kun ovista ja ikkunoista väkeä lappasi ulos. Talvi kun oli, niin jälkiä pitkin oli poliisin hyvä poimia kylmän kangistamia kulttuurinrikastuttajia lämpimään maijaan.