perjantai 13. toukokuuta 2011

Grillikauden Avajaiset . . .

 Tuli sitten testattua kaasugrilliä ensinmäistä kertaa, talven jälkeen. Onneksi ja epäonneksi paikalleenjätetyssä kaasupullossa oli "virtaa" vielä jonkinverran. Onneksi se, ettei ollut kalikka täysi . . .  ja epäonneksi että kaasua oli kumminkin "kohtuulisesti".  Kohtuullisuus voidaan tosin toivottasti tulevalla viikolla todeta, jahka löydetään se grillin kansi, jostain. Joitain hajahavaintoja ao. kappaleesta on naapurikunnan puolelta. Ja kuulemma armeija Helsingin yliopiston astronomian tiedekunnan virka-apupyyntönä tarkastaa lähitienoota, näin aluksi. Saahan varusmiehet jotain tekemistä ja kuntokin kohoaa. Lienee jotain jäynää kantahenkilökunnalla on mielessä, kun varusmiehillä oli sukset mukana metsään mentäessä.
  Tuli perheeseen myös eräänlaisia vammoja, henkisiä ja ruumillisia. En tiedä, miten lasketaan muijan vammat, kun melkein lurahti housuun jos housut olisivat olleet päällä. Muijalla kun on tapana tuulettaa saunan jälkeen ja . . . jne. jne. jne. Ja sehän jäi kesken, kiitos tämän jytkyn. meikäläisellä vammat olivat, itseäni katsoen henkiset, en pääse nukkumaan muijan viereen pariin yöhön varmaankaan.
 Pitänee siis vetäytyä korsuun ja hoitamaan henkiä vammojani.. Ja täytyy kokeilla uudelleen, mikä oikein meni pieleen . . . Ja se niin montakertaa kuin on tarvis, muijan kalsareista viis.