torstai 16. helmikuuta 2012

Alapäänlisäke.

  Kaikkea ne ihmiset ovat keksivinään ja tuottavinaan hupia ja hauskaa toisilleen, sillä Talkkarin silmiin kävi silmiin interneitn ihmeellisyyksiä kaivellessa, joku helvetin ketunkarvainen alapäänlisäke.
http://www.completelybare.com/spa-foxy-bikini-and-carnivale-bikini-wax.html

 Kuulemma "kettutytöt" ovat ottaneet asian tiimoilta ns. herneen nenäänsä ja firma on painostuksen alla alkanut tehdä lisäkkeitä jostain helvetin keinokuiduista. Taas meni hyvä ansaitsemismahdollisuus Talkkarilta, sillä jokunen kettu on erehtynyt haulikon väärälle puolelle, kun on tullut metsässä samoiltua. Helvetti, kun ketusta olisi saanut tupsu kerrallaan enenmän,. kuin koko nahasta kerralla nahkurilta.

 Talkkaria kyllä ihmetyttää naisten turhamaisuus, sillä ensin riivitään tupsukarvat juurineen kyynelten kera ja sitten laitetaan joku helvetin töyhtö tilalle. Talkkarille kun kelpaa muijan tussu karvoilla tai ilman. Tosin tässä on tullut vetristeltyä vanhoja taitoja, sillä harvapa enään leikkaa partansa aidolla partaveitsellä. Ja kerrankin ja muutaman kerran kuukaudessa, talkkarin muijakin on hipihiljaa lokkarit levällään saunassa, kun sheivausta suorittelen. Ja muija odottaa hartaasti, milloin Talkkari on mielestään riittävän tarkka ja taitava, leikkaamaan oman leukansa ilman haavoja.