tiistai 14. helmikuuta 2012

Seksikohtauksia

 Talkkari voi nyt paljastaa, että tuli muijan siivellä käytyä katsomassa HÄRMÄ- elokuva etukäteen ja melkein kyynel silmäkulmassa. Se kyynel meinasi tirahtaa, kun akka veti kaljaa ja meikäläinen limua. Tuli taas hävittyä kädenväännössä muijalle siitä kumpi ottaa ohrapirtelöä ja kuka ajaa auton kotiin. Elokuva sinänsä oli taattua kökkö- junttimeininkiä, pienellä huumorilla ja yhdellä "rohkealla" seksikohtauksella ryyditettynä. Seksikohtaus oli, kuin 40- luvun suomileffasta muutettuna 2000- luvulle Tilkasen Laurin paljan perseen vilahduksella ryyditettynä.
  Oman kertomansa mukaan mies ei ottanut paineita ensinmäisestä seksikohtauksestaan, joten liekö poika vielä korkkaamaton <<< vinkiksi puuma- naisille vaan. Toisaalta kun näyttelijät harrastavat ns. seksiä privatisti, niin näyttelevätköhän he silloinkin aina ? ? 

  Täytyy myöntää, että Talkkari oli kyllä ensimäisessä seksikohtauksessaan helvetin jäykkä. Vanhemalla iälläkään ei kyllä vielä ole ollut ongelmiä jäykkyyden kanssa, muijankaan mukaan . . . pikemminkin päinvastoin.