keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Viikon uutisia ja päätöksiä vaaliehdokkaasta.

  Talkkarilla on helvetinmoisia ns. kiireitä, kun ovat tänne etelään lupailleet niitä hirmupakkasia, no lähinnä se on ollut peilin edessä harjoittelua kauhistuneen ja neutraalin ilmeen luomista. Tosin maanantaina ilme meinasi mennä vitutksen puolelle, kun aikatalun mukainen junavuoro ei tullutkaan siinä helvetin tuulessa ja tuiskussa. Talkkari kun on ajatellut hiilijalanjälkeään pienentää ja päättänyt käyttää silloin tällöin julkista kulkuneuvoa työmatkalla. Ja maanantai oli sitten tämän puolivuotiskauden ensinmäinen ja viimeinen kerta, kun julkista käytin. Ajatus oli noin 2- 3 kertaa kuukaudessa, mutta jääköön nyt sitten varastoon paremmille keleille. Se tässä on jo tullut huomattua, että johonkin on ne kauniit ja vähäpukeiset naiset ovat kadonneet ja nyt kulkuvälineissä on vain mustaan ja harmaaseen toppatakkeihin pukeutuneita "möykkyjä".

  Pahan paikan toisen kierroksen presidenttivaalin ehdokkaat järjestivät, sillä jos toisen puoleen kumartaa, niin toiselle ns. näyttää persettä . . . Tee nyt siinä järkevä valinta sitten.

  Poliisikin on taas kunnostautunut, kun mennä rysäyttivät väärään kämpään ja toivoa sopii ettei raamit kaulassa. Tosin perheen äiti ja kaksi alle kouluikäistä oli vain paikalla ja liekö onnea oli ettei itse isäntä ollut kotona. Mutta miten selittää pienille lapsille, että poliisilla meni homma väärin ? ? ? 
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/aamuposti-raju-valikohtaus-ladulla---poliisi-rynnakoi-lapsiperheen-kotiin/art-1288446110955.html?ref=hs-tf-promo2
  Tosin näyttää siltä, että kaikki eivät osaa ottaa opikseen sen sotaveteraaniin vuodatuksesta, kun kumoon kellahti hankeen yrittäessään kiertää sen jalkakäytävälle pysäköineen poliisiauton, joka muuten ei tainnut olla kaverin mukaan edes ns. töissä, kun ale- eväät kainalossa tulivat marketista. Sillä samanlaista laiskuutta tai ymmärtämättömyyttä on kuulemma harrastanut KJ- logolla varustettu poliisiauto. Mitenköhän kävisi, jos talkkari rysäyttäisi työauton samanlailla jalkakäytävälle, vain sapuskaa hakeakseen  ? ?  Vaikka olisi ajokissa aura ja hiekoitin kiinni . . .
  Ilmeisesti joillekin poliiseilla ei ole itsestäänselvyys lain kirjaimen ja hengen noudattaminen työssä, vaikka viran puolesta joutuvatkin lakeja ja asetuksia valvomaan.
  Seuraava ravintolapäivä pidetään sitten 4.2 kuluvaa vuotta, liekö osin vuoksi että talkkari ei taas unohtaisi sitä hääpäiväänsä, taas. Tämä Helsingin kaupungin Vuoden kulttuuriteko viime vuodelta on levinnyt ja tulee näkymään mm. Brasiliassa, Nicaraguassa, Islannissa, Ruotsissa, Virossa, Itävallassa, Sveitsissä, Espanjassa, Thaimaassa ja Japanissa. Ja toki savolaisin maustein, sillä ne ovat tunkeneet itsensä Tallinnaan ja sielä herkutellaan savolaisittain ravintola SAVOlaxissa