perjantai 10. helmikuuta 2012

Kysy seksistä Talkkari vastaa vol. 2, 123

 Taas on perjantaina se aika, kun Talkkari avaa tietolaarinsa seksistä epätietoisten ihmisten avuksi . . .

 Eräs nuori neito kysyy: Olen yrittänyt harrastaa seksiä miehen kanssa, mutta "se" ei mahdu sisään, siis mikä
avuksi.
  Ja talkkarin kaikkitietävä vastaus: Ilmeisesti olet katoavaa kansaperinnettä, eli neitsyt. Tarkistelet ensin, että sinulla ei ollut tukisukkahousuja jalassa, kun ajattelitte "olla sillein" ja mulkun mittaa voit ottaa esim. HK: sinisestä. Jos on huomattavan paljon isonmpi, niin unohda neitsyyden menetys tämän " sonnin " kanssa ja ryhdy tälle manageriksi ja harkita normaalimman kokoisen miehen kanssa sitä neitsyyden menetystä.

  Ja tässä seuraavassa voidaan kätevästi niputtaa pari kysymystä samasta aihepiiristä: Ensikertalaiset ovat harrastaneet "kaikenkaista" seksiä vailla suojausta ja nyt nämä pelkäävät kondyloomaa. Ja toinen hyväkäs kysyy, että onko miehensä siemennesteessä hiivaa, kun itsellä toosa vuotaa siitä syystä ja on vain harrastanut suihinottoa ja maku on kuulemma voimakas.
  Ja talkkarin vastaus: Sinäänsä suuseksi ei ole pahasta ja talkkarinkin tietojen mukaan neitsyet eivät saa edes sooloseksistä sukupuolitauteja, elleivät esim. perunanuijan kanssa touhua. Ja puhtaushan on puoli ruokaa, eli tussua ja hilavilkutinta kannattaa pestä useammin kuin kerta viikkoon saunassa.


  Taas täytyy talkkarin lopetella tästä aiheesta kirjoittaminen, kuin naaraani katsoo vähän siihen malliin ja täytyhän sitä ihan tutkimusmielessä "kokeilla kaikenlaista" . . .