keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kuumakalle . . .

  Vai ottaa Waalinin Stefu kierroksia, kun vähän poikkipuolisen sanan joku sanoo. Samanmoisia salattuja elkeitä on kaikunut talkkarinkin korviin ihan ylimmältä poliittiselta taholta, mutta kyseessä onkin ollut vain nainen. Tosin jos Walliinille lähettäisi hamekangasta toiminnastaan, niin viitaten kansainväliseen yleistykseen ruottalaisten seksuaalisita suuntauksista ja varsinkin rantaruottalaisista, poika voisi jopa vaihtaa rooliaan silloin tällöin tytöksi. Eihän semmoinen kävisi Suomen puolustusministerille, vaikka Ruotsissa hiusverkkoja jakelivat varusmiehille . . . Dragviikistä talkkarilla ei ole tietoa.

  Mutta vanha sanontahan meni jotenkin siten, että valta turmelee tai kusi nousee mitättömyyden päähän tämän saadessa valtaa.
 http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012021515207490_uu.shtml

 Talkkairien epävirallisella yhdistyksellä löytyy keinoja kyllä moisten kukonpoikien palauttamiseen normaalien ihmisten tasolle. Jos tämmöinen ilmestyisi kukkoilemaan saunailtaan, niin ensin istuisi tämä kiukaalle ja sitten pääsisi muutamaksi tunniksi avantoon uimaan. Jollei tulinen pätsi auta, niin Siperia se viimein opettaa olemaan ihmisiksi. On nimittäin jouduttu jokusen kerran tekemään moinen kusen määrän vähentäminen päässä, että kuupassa alkoi taas loiskimaan miehellä.