keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Alkuviikon köyhää

  Ei ole juuri mitään erikoista tapahtunut alkuviikosta, mitä nyt pakkaset paukkuu taas ja Hollannissa voidaan ilmaston lämpenemisestä johtuen voidaan järjestää perinteinen 11 kaupungin luistelu ja Tonavakin on kuulemma jäätynyt. Ja odotetusti rantaruottalaisten Dragvik ei joutunut lakkautettavien varuskuntien listalle. Täytynee Talkkarin alkaa idänpuolen taisteluhautaa kääntäin etelään kaivaa ja merkittävästi vahvistaa sitä lännen suunnassa. Talkkarin lähipuolustusalue kun vahvistuu vahvistumistaan, kun pojat tuosta lähivaruskunnista tuovat ne korttipeleissä häviämänsä Apilas- kertasingot ja  putkimiinat.
 
  Nokiassakin, siis tässä kännykkäyhtiössä jatkuu ison luudan lakaisuoparaatio, taas nyt lähtee Salosta porukkaa kilometritehtaalle. Talkkari muistaa kolleegan aikoinaan kertoman jutun Nokian insinöörin ylimielisyydestä ja erinomaisesta tyhmyydestä, joka tapahtui Keilaniemessä aikoinaan. 
  Oli talvi ja kavei siinä useamman kerran kun lunta oli ajellut, niin huomasi nopeamman tavan tehdä hommat. Siinä pääovien luona pörrätessä, kun ajaa "väärinpäin" niin puolta nopeammin ja paljon tarkemmin homma hoituu. Niin eikö yksi Nokian insinööri oli reklamoinut, kun kaveri oli siinä ajanut vasten liikennettä  . . . Oli tälle sentään kelvannut, kun oli fläppitaululla esitetty, miten paljon polttoainetta säästyy "väärin" ajaessa niitä lumia pois. Täytyy sanoa, että kolleegagoilla on rautainen pokka, kun liilurmlaarumeita pokkana juttelee pikkusieluiselle insinöörille.