maanantai 27. helmikuuta 2012

Lomailua, firman piikkiin

  Suurisuu Saravuo sen on tuonut nyt julki, että sairaloma- kulttuurissa tai niinkuin "Hän" sen uus -kielisesti ilmaisee, saikuttelussa onkin kysymys huijauksesta. Ja tottahan se on, että jos VALVIRA:n pääjohtaja tai joku kaupungin johtaja tiukanpaikan tullen lähtee sairaslomalle. Normiduunarilla se tarkoittaa, että kuuppa ei kestä ja pilleriä otetaan olotilan muutamisen. Ja tällaiset sitten "johtavat" maatamme sekä laitoksia. Niin siitä puheenollen, onkohan lääkäri iloittanut poliisille näiden mahdollisesti horjuvasta mielenterveydestä ( olettamus ) ? ? ? Jos vaikka ovat metsästyksen harrastajia.

  Tottahan Sarasvuo sanoo siinä, että toimistomyyrän maratonharrastuksen vammat maksaa firma, kun sitä polvea ei tarvitse koko viikkona 42 kilometriä töissä, mukaan lukien normityömatkat. Mutta työnantaja kun haluaa edistää työntekijänsä ruumiillista- ja henkistä kuntoa ja näin avittaa pidemmälle työuralle, niin missä se raja menee silloin  ? ? ?
  Samoin kansaa ihmetytti ja ihmetyttää edelleen se Helsingin huumepoliisien joukkosairastuminen, kun "vähän" alettiin tekemisiä tonkimaan. Jos sairasloma johtui ns. bornautista niin sehän on korvien välissä oleva olotilan muutos. Ja sehän taasen tarkoittaa normikielellä vähäntäänkin puolihullun papereita, joten onkohan pojille tehty kuupan kartoitus, kun virka- aseen kanssa heiluvat tienpäällä. Vai jos olisi ollut kysymyksenä ns. laiton työstaistelu- toimi, niin silloin pojat olisivat syyllistyneet laittomuuteen ja siten virkansa edellyttämään nuhteettomuuteen. > Ottaa siitä ja valitsee.

 Jos normi- duunari työssään menee ns. rikki, ei työterveyshuolto juurikaan korviansa lotkauta ja kaikkitietävä vakuutuslääkäri tietää muiden lääkärien puolesta ja vastaan, että jalan katkeaminenkin on vain kulumavamma, joka kuuluu ikään.

 http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012022715254104_uu.shtml