maanantai 13. helmikuuta 2012

Internet ja Facebook.

  Aika entinen ei palaa, sillä tuo "elämän" rikastuttaja tai sitten sen helvetiksi tekevä on tullut jäädäkseen, mitä nyt valtio salakatselee suitsii omasta mielestään vääriä viestäjä kansalle. Hyvänähän ykkösenä tulee Kiina  ja Suomessakin lie haikaillaan tehokkaamasta kansalaisten elämän urkkimisesta.
  Sellaisissa sosiaalisen median areenoilla, kuin Youtube tai Facebook sattuu ja tapahtuu. Eräskin isä oli kyllästynyt 16 vuotiaan kermaperse- tyttärensä valitukseen kotitöistä Facebookissa ja oli tehnyt kunnon tempauksen amerikkalaiseen tapaan. Ampunut tyttären läppärin paskaksi itsestäänlataavalla pistoolilla. 
  Talkkarin ja akan lasten onneksi, nämä kun ovat jo täysi- ikäisiä, niin Suomalais- kansalliseen tapaan  Talkkari olisi silponut valittajan tietokoneen kirveellä kappaleiksi vastaavassa tapauksessa. Aseita kun talkkarilla ei ole, mitä nyt luojan luomat ja ruosleivä'lläkin kasvatetut.

   Täällä vielä ei liene ole tullut esille ja poliisin työtä helpottamaan rikoksistaan kerskailevia lökäpöksyjä. Mutta FB:ssä heitetyt herjat ovat Suomessakin aiheuttaneet pyssyjen pauketta, kun entinen ns. moottoripyörä- jengiläinen oli heittänyt huulta vai peräti aiheuttanut pahempaakin henkistä mielipahaa "pahoille pojille". Mitä isot edellä niin pienet perässä, sillä Porvoon suunnalla oli isoveli siuvaantunut veljensä FB- kirjoittelusta ja alkanut pienenpäänsä  ( olettamus koon puolesta ) turpaan. Haukku oli siis tehnyt ainakin sieluullisen vamman.
 Poliisihan oli tällä kertaa heikomman puolella ja ilmoituksensa: lyöjä otettiin poliisin huostaan tilaan, "josta puuttuu internetkytkentä.
 Mutta mitä tuo aamu tullessan, kun sosiaaliviranomaiset pääsevät taas ymmärtään lyöjää ? ? ?