torstai 23. helmikuuta 2012

Vaakamamboa ja patjapolkkaa.

  Ei voi enään mihinkään luottaa, kun tanssikoulun opettajat ovat väkisin opettaneet vaakamamboa. Liekö syynä se, että nuoria ja notkeita naisia ei käy lavatansseissa vai se, että on ollut haluna "puhkaista" nupullaan oleva kukka. Toki nämä sankarit vetoavat siihen, että tytöntylleröt ovat viekoitelleet pukeutumisellaan heidät. Toisaalta kun katsoo näitä liipattuja rasvalettejä, tekorusketuksessa ja vailla rintakarvoja niin ei taida olla onni myötä diskoissa, hinteiksihän heitä luullaan.

  Mutta toisaalta, kun kyseessä on alaikäiset tai nuoret tytöt harrastuksissaan, niin millainen pommi muhii esimerkiksi hevostalleilla ? ? ? Joitain juttuja Talkkarikin on kuullut ja lukenut asianharrastajien sivuilta, siis hevosharrastajien.

  Ja hullummaksi menee, sillä tuomion on saanut raiskauksesta palvelutalon panomestari vm.1933  ja vieläläpä hovin kautta. Oli mennyt ja raiskannut 80- vuotiaan rollaattorilla liikkuneen mummon ( Talkkarin olettamus uhrista, että on lapsenlapsia ). On veijarin heijari ollut vilkaalla päällä, liekö lääkityksessä ollut vikaa.

 Talkkarin kaverin akka oli aikoinaan Kaunialan sotasairaalassa töissä ja kuuli kahden kehvelin keskustelua. Oli toinen sanonut, että tänään hän saa pillua sairaalan ylihoitajalta, kun menee käymään. Ja kuulija meni mukaan odotushuoneeseen laskeskelemaan jos ei tunteja, niin minuutteja aktin kestoista. Itseasiassa miehen käynti ylohoitajan luina kesti tasan 3 minuuttia. Todistaja siihen joitan herkastä laukasusta mainitsemaan, niin itse Romeo vaan totesi: Enhän minä sanonut että aktiin asti mennään, mutta toki kysyin ja sain olla ilman, siis kaksi kertaa. Olihan hävinneen ostettava se jallupullo viikarille.