sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Vaalipäivä

  Tänään on "se" suuri päivä, kun maallemme valitaan uusi presidentti. Talkkarin perheessä äänestäminen, ihan vaalisalaisuutta ajatellen on tehty siten että akka käy ennakkoon äänestämässä ja Talkkari sitten varsinaisena äänestyspäivänä. Ei pääse akka huutelemaan tai huhuilemaan siellä virallisella äänetyspaikalla omia mielipiteitään Talkkarille, päätös kun on jo tehty meni syteen tai saveen.
  Olihan se akalla aikamoinen " jaakobinpaini " kun ehdokastaan valitsi. Oli siinä piirretty kakkosia ja kutosia joka paikkaan ja  tais mennä riisi kopiopaperiakin, kun siinä harjoitteli numeron piirtamistä. Kuulemma kun ei ole esteettisen näiköinen, jos numeron äkkiä sutaisee äänestyslappuun.


  Jos niin huonosti käy, että väärä ehdokas voittaa niin Talkkari on alkanut tutkailemaan paikkoja, mistä voisi hakea poliittista turvapaikkaa. Tuvalu, Kiribati ja Tokelau kuulostavat hyviltä paikoilta ja ei mitään vikaa pitäisi olla myöskään  Samoa tai Pohjois- Mariaanit kuulosta pahalta. Sopivan lämmintä ja leippoisaa menoa lienee näissä maissa odotettavissa.

  Jk.Talkkarin telkkari on uudelleen kiinnitetty seinään ja lattiaan, jos niin käy että väärä arpa voittaa.