tiistai 28. helmikuuta 2012

Maksullista seksiä

  Kiltit tytöt pääsee taivaaseen ja tuhmat taas mihin vaan, oli joskus hokema. Tämä lienee maailman vanhin ammatti poliitikon jälkeen,on taas riemastuttavasti tullut esille. Ennenhän mm. Ranskan hovissa tällaisi neitokaisia kutsuttiin kurtisaaneiksi, keskiluokassa ilotytöiksi tai seuralaiseksi ja perus- duunarin suusta saattoi päästä sana huora. Oli mikä oli, rakkaalla lapsella on monta lempinimeä, mutta missä on kansaedustajan arvokkuus yksityisyritteliäisyyttä kohtaan, kun säälistä antaa satasen eikä tee mitään ? Likkahan on voinut pahastua ammattitaitonsa aliarvostuksesta ! ! ! 
  
  Tosin poliitikot kun ovat kierompia, kuin tuplakorkkiruuvi ja vieläpä mies oli eksynyt illan päätteeksi ns. rikolliseksi luokiteltuun seuraan, niin ymmärtää kieltäytymisen tämä jampparin kohdalla. ( pidemmän linjan poliitikoista ei ole tietoa, todistettua tietoa )
  Hakkarainen kun on vähän untuvikko ja jalat maassa seisova mies, niin lienee ajatellut että jos hänen karvaista persettä ja riippuvia kiveksiään salakuvataan ja annetaan kaiken kansan nähtäväksi, siinä olisi semmoinen JYTKY, ettei moista tässä maassa ole tapahtunut . . . poislukien toki Urkin pienet sembalot eräiden neitosten kanssa.

 http://www.hs.fi/politiikka/Nelonen+Teuvo+Hakkaraiselle+tarjottiin+Bandidosin+tiloissa+maksullista+seksi%C3%A4+/a1305556641596