torstai 29. maaliskuuta 2012

Ikärasismia ja pöyristyimisiä ( valtiot valtiossa )

 Näköjään Oy Alkoholilike AB hakee nuoria salaostajia tarkkaillakseen henkilökuntaansa. Ja toki nykytrendin mukaan hommaan piti keksiä ulkomaankielinen nimike. Tälläkin kertaa nimenkeksijä on lukenut jotan salapoliisiromaania kun se nimike välähdyksenomaisesti tuli mieleen, mystery shopper.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/alkoon-etsitaan-nuoria-salaostajia/art-1288458539700.html 

 Talkkari vaan huomasi pari pikku juttua hakemuksessa, mitä pitäisi viilata.
  Ensinnäkin Talkkari monen muun kanssa kokee tulleensa syrjityksi ikänsä puolesta ja toiseksi T (T)Paaperollakin esikuntineen on sanansa sanottavan alaikäisten käytöstä viinan ostossa. Tosin P ( T)aateron puolelta luvan tai lausunnon saaminen ei ole kuin hallinnollinen toimenpide, johon tosin on palkattava yksi suuripalkkainen päällikkö lisää.

  Tosin polliisiylipiällikkö on tällä hetkellä hieman pöyristynyt entisen sisäministerin Kari Rajamäen lausuntoa, Paateron palatsin itse itsään ruokkivasta Poliisihallituksesta, tuosta aikaisempaan ja toimivaan organisation kainaloon pesiytyneestä ja alati kasvavasta paiseesta. Entisen sisäministeri Homlundin jälkeen sisäministerillä, tuolla poliisitointa johtavalla ja hallinnoivalla ministerillä eikä ministeriöllä ole paskavan pulun verran valtaa vaikuttaa Paateron palatsin toimintaan, vaikkakin sen toiminta on vähintäänkin arveluttavaa kansalisten oikeusturvankin kantilta katsottuna.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012032915391271_uu.shtml