perjantai 23. maaliskuuta 2012

Poliisista päivää.

  Jo kummia tapahtuu poliisin sisällä, kun oikea käsi ottaa ja vasen vastaanottaa. Viranhoidon varjolla ja verukkeella on 136 poliisia käynyt katsastamassa edesmenneen Myllylän tietoja ja kuulemma "jotenkin" tai "jollainlailla" kuulunut viran hoitoon. 50 parhainta selitystä on mennyt läpi ja loppujenkin osalta vielä harkitaan asiaa kuulemma.
  Riitäneeköhän Helsingissa Kallion kaupunginosassa olleessa kotietsinnässä löytyneestä paperille printatusta suksen siteestä ja Myllylän kuvasta, riittävästi jutun juurta katsastaa edesmenneen Myllylän tietoja ? ? Talkkari antaa maksutta tämän vinkin vapaasti käytettäväksi ja muokattavaksi, toki ilman mitään takeita että selitys menisi läpi sisäisessä tutkinnassa. Mutta lähdettä ei saa julkaista tai ilmoittaa. ( ns. pimeä vinkki )
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012032315365951_uu.shtml 

  Ja sitten Talkkari oli lentää perseelleen, kun poliisijärjestöjen liittojohtaja  Yrjö Suhonen on kuvannollisesti nostanut kätensä polliisi-yli- piä-johtaja (T) Paateroa vastaan ja vieläpä arvostellut tämän toimia tuhota koko poliisin organisatio.Tämähän on suorastaan kapinaa tai salaisen tiedon julkistamista, vaikka blogin muodossa julki toi  (T)Paateron märän unen. 
 http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012032315366497_uu.shtml

Villi veikkaus, että Suhonen joutuu jäämään jossain vaiheessa sairaslomalle, nimittäin (T) Paatero ei unohda ja kostaa taatusti . . .