torstai 1. maaliskuuta 2012

Vallanvaihto oikeaan suuntaan

 Tänään sitten se valta vihdoin ja viimein vaihtui, mutta pienien mutkien kautta.Yksi tuleva entinen puoluesihteeri kiukuttelija oli epäsopivasti pukeutunut pelle ja entinen presidenttikin tajusi kalkkiviivoilla, että valta on katoavaista, kun puheensa siis kirjoitetun oli hukannut. Eihän tämmöinen olisi käynyt laatuun kun "pirttihirmu" oli vallankahvassa kiinni. Liekö päähänpotkitut avustajat tällälailla verettömästi tekivät tiettäväksi lopullisen kantansa ja tuntemuksensa.

 1982 se alkoi, se alamäki nimittäin ja toivon mukaan tämä 20 vuoden piina loppuu. Paha vaan, että ei nykyinen presidentti juurikaan voi vielä paljon, kun on parahultisesti valtaoikeuksia kavennettu rajulla kädellä. Mutta on miehellä aikaa kääntää peräsin toiseen suuntaan ja heittää jiipi valtiolaivan purjeiden kanssa tai sitten luovittava muutama  venda.

 Talkkari vähän veresti huulilta lukemisen taitoa, ja kas ihan sattumoisin silmiin kävi P / Taaperon jutusteluntynkä. Siinä P / Tappero sanoi jotain: Onnea ja sulkeudun suosioonne ja Herra Tasavallan Presideintti sanoin jotenkin tähän suuntaan: Odotan eläkkeellelähtemisilmoitusta mitä pikimmiten ja haista  . . . .  no, loppu joi kyllä vähän epäselväksi, ihan sen takia että ei ole harrastanut moista pitkään aikaan.