sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Vastajalkaisen aivopieru. Counterlegged open snouts.

  Sen harvan kerran kun Tallakri ottaa kierroksia, niin täysillä mennään. Tänään tuohtumuksen on aiheuttanut pää alaspäin ja tästä johtuen erään lampaannussijan lausunto suomalaisista. Tämä ruuakseen lampaan papanoita ruuakseen syövä sikaniska uskaltanut väittää paikallisessa paskanpuhujien puhujapöntössä seuraavanlaisesti:
 - Siellä (Suomessa) on suurempi työttömyys kuin meillä ja vähemmän talouskasvua. He pystyvät juuri ja juuri ruokkimaan siellä asuvat ihmiset, ja heillä on kauheat murhaluvut. He eivät kouluta ihmisiä ja eivät kunnioita naisia, Brownlee päästeli New Zealand Herald -lehden uutissivuston mukaan. 
 http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012032515368984_ul.shtml


  Tämä eläimeensekaantujan stereotyyppi onkin varsinainen veijari, valita mahdollisimman kaukaa vihollinen ja alkaa paukuttaa päätä näille. Brownlee kun sai mm. kynsilleen omiltaan 1999 kun "järjesteli" asioita:
Brownlee received criticism during the 1999 election campaign when during a private closed meeting he ejected an elderly protester from a platform containing several National Party candidates. The ejection took place with what many, including watching media-representatives, considered excessive force. The protester brought charges against Brownlee, seeking damages of $60,000. After a brief trial the Court ordered Brownlee to pay the protester $8,500 in damages.  Varsinainen kovanaama . . . . 

  Ja tyyypillisen poliitikon tavoin tämä Brownlee sitten alkaa perumaan ja muuttelemaan puheitaan . . . Tulisi käymään täällä, niin otetaan miehestä vähän mittaa . . .
  Unohtui varmaan muutama pikkuinen juttu, esimerkiksi OECD: n mukaan Suomen koulutusjärjestelmä on paras. No, sitä se teettää kun pää on alaspäin koko ajan.