perjantai 2. maaliskuuta 2012

Viikonlopun virittelyä

  Toden totta säät ovat Talkkarin puolella tänä perjantaina, ei näet tarvitse uudelleen kokea sitä pallien kivistystä ja jäätävän kylmää jälkihoitoa. Vaimo on lupautunut meikäläisen tänään viedä saunaan pulkalla, jossa on lampaantalja persuuksia lämmittämässä. Ja vielä tämän oli tässä aamusella luvannut käsi raamatulla ja taatusti selvinpäin. Toki pienen varauksen jätän, sillä mitä päivä ja ilta tuo tullessaan niin sitähän ei tiedä kukaan.
  Vahvistamattoman luomiskertomuksen mukaan, Jumala loi ensin MIEHEN ja lepäsi sitten päivän. Levänneenä sitten Jumala loi naisen ja sen jälkeen ei mies eikä Jumala olekkaan levännyt päivääkään. Jotenkin Darwinin luonnonvalinta teoria ei saa Talkkarin varauksetonta kannatusta, sillä jokin meitä suurempi voima on jalostanut naisen ja vielä viilailee akkoja entistä erikoisempaan suuntaan. Toki nykykirurgialla on oma merkittävä osuutensa tässä luomisprosessissa.
  Ajatellaan jotain J. Tukiaista tai H. Kalinaista, joilla oli aikoinaan ns. normiryntäät, mutta saatuaan silikonipallot epävakaan mielenterveyden lisäksi, niin johan tavallinen kansa on 7:ssä taivaassa. Muutoin nämä lienee olisivat olleet paikallisen mielenterveystoimiston avohoito- osaston potilaita.

 Talkkari on kyllä tähän viikonloppuun varustautunut etukäteen, sillä korsussa siellä kirsikkapuun alla laitoin Molotovin- coktailin yhden osasen tippumaan. Ja näin automatiikan jyrätessä, niin kahdesti kirkastettua siitä tulee, vain painamalla yhtä nappulaa . . . Siis iltaa odotellessa ja osin kauhun vallassa, mitä tuo vallaton naaraani taas keksii saunassa . . . Onhan siellä kuulemma laitettu elämää alulle, mutta toisaalta se on ollut monen viimeinen paikka ennen multiin laittamista.