torstai 29. maaliskuuta 2012

Yritys hyvä, tulos ei- toivottu.

Pitkän avioliiton salaisuus.

Kirjaa lukemassa

Tässä iltapäivän ratoksi aloin enoni jäämistöstä kaivamaan luettavaa ja mitä oikein löysin.Veronica Dengel - Pidä kiinni miehestäsi! (Miellyttämisen pienet salaisuudet) joka on vuodelta 1947. Ja pieniä poimintoja kirjasta.
Jos miehesi sattuu mainitsemaan, että "pojilla" on tänään peli-ilta, kehoita häntä menemään mukaan. Tai miehet pitävät: Pirteistä kotipuvuista aamiaispöydässä mieluummin kuin maataviistävistä puvusta. Yksinkertaisista, tyylikkäistä ja muodikkaista asuista, ei muodin äärinmäisyyksistä.

Kyllä tämä kirja on rautaa, ei tiedä mistä sitä lisää tänne, naisille opksi ja ojennukseksi lainaisi. Kirjassa on perusteellinen opas naisille, miten itseään, kotia ja miestä hoidetaan, oikein ja kunnolla.
Olo on kuin karkkikaupassa ja vapaa oikeus ottaa mitä tahansa, kun kirjasta parhaimpia paloja yritti etsiä. Palaan asiaan oppikirjan tiimoilta, vielä monta, monta kertaa ellei vaimo polta kirjaa.

Ilmankos edesmenneet enoni ja hänen viehättävä vaimonsa elivät onnellisena yhdessä yli 40 vuotta
  Kirjoitua on noin toista vuotta vanha, mutta lienee ihan ajankohtainen edelleen. Muijalle tänä aamuna laitoin lukemiseksi, kun vapaapäivää pukkasi päälle.
  Meni vaan yksi juttu Talkkarilla pieleen tässä aamusella, olisi pitänyt tarkistaa kalenterista että oliko muijalla sitä vapaa päivää . . . Ei muuten ollut. Vieläkin tässä iltapäivällä korvat soi, kun aamulla lähti etsimään autoa parkkipaikalta, Talkkari kun tänään sitä tarvitsi vähän itselleen. Tässä nyt pitäisi keksiä keino jos toinen, että muija olisi leppynyt iltasella, kun kotiin tulee töistä. Talkkarin lähettämät kukat söi se epäonninen lähetti, mutta eihän " rehuja " voi syödä liikaa; totesin kun sanansaattaja tuli itkemään asiasta. Mutta lienee parasta, että Talkkari tekee taktisen vetäytymisen korsuun sinne kirsikkapuun alle ja antaa ajan kulua ja muijan kiukun laskea.