lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kysy seksistä - Talkkari vastaa . . . tavallaan.

  Jälleen kerran Talkkarin täytyy antaa rehellisiä vastauksia, kun ns. ammattilaiset vain kiertävät totuutta tai asian ylintä kertomatta sitä oikeaa vastausta.

 Eli tämmöisen kysymyksen lähettää 25 v. mimmi:
- Ongelmani koskee seksi elämäämme. Tai oikeastaan voisi sanoa, että mitään seksi elämää ei ole. Olemme seurustelleet pari vuotta ja oikein missään vaiheessa seksiä ei vain ole ollut.

 - Talkkarin vastaus: Ilmeisesti mies pitää sinua kulissina tai sitten olet sysiruma nainen:
  Testi 1. Otahan muutaman ns. kaapista tulleen kuva esille, Haavisto, Sillanpää tai Toivola kelpaa ja kokeile miehen munia. Jos jotain reaktiota tapahtuu, niin homma on sillä selvä. Olet vain säälittävä kulissi.
   Testi 2. Pukeudu parhaimpiisi ja menet johonkin juottolaan tyrkylle. Lasket seuraavana aamuna iskemisyritykset ja pikapanot mitä sen illan aikana olet suorittanut. Toisaalta miesten kännitilalla voi ja on merkitystä tässä testissä, mutta yks`hailee olethan saanut vähän seksiä. Mutta muista, että kondomeja mukaan, ettei taudit tartu.

 Seuraava kysymys koskee neitsyyttä:
 Voiko mies tulla uudestaan neitsyeksi, jos on harrastamatta seksiä yli viisi vuotta?

- Talkkari vastaa : Kysyjän nimimerkki jo kertoo kysymyksestä . . . " Jorma Sultan 50 vuotta". Peräkylän poikaa on huijattu, liekö kaverit Esson baarissa höynäyttäneet hölmöä aikamiespoikaa. Jorma hoi, kerran se miehillä vaan menee . . .  JOS on päässyt painamaan muutakin kuin pumpattavaa Barbaraa tai lehteä.


 Seuraava kysymys menee arvatenkin tuhkaluukun puolelle. Kysymyksessä nuori neitonen haluaisi poikaystävänsä paukuttava tuhkaluukun puolelle. Ja kuulemma likka jo itsekseen harjoitellut kasviksilla ja vihanneksilla.

 - Talkkari vastaa: Jatka vaan samaa rataa, sillä harjoitus tekee mestarin. Toki jos tuikkapipoinen poikaystäväsi ei pyytelyistäsi huolimatta pane sinua tuhkaluukkuun, niin ainahan voi toisen "huijata" siihen. Valot pois ja miehen päälle ratsastamaan, ensin "sinne" ja hetken hekomoituanne siirrät sen luomun takaportilla ja istahdat tukevasti tapppin. Ja muistutuksen sanaa hygeniasta: Ei ripulissa ja muista pestä peräpeili ja riipiä ne "rekkamiehen pastillit" pers`karvoista ennen aktia ja hekumaa.